NASLOVNA

ZIMOVANJE

LETOVANJE 2020

PROLEĆNA PUTOVANJA

WELLNESS & SPA

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SRBIJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

NOVA GODINA

TOP PONUDE - AKCIJE

BLACK FRIDAY

AVIO KARTE ZA CEO SVET

MOSKVA

MOSKVA

       5 dana ( 4 noćenja) – avionom

 

Kremlj,Crveni trg, ulica Arbat, Hram Hrista spasitelja, brojni spomenici, muzeji i galerije, Univerzitet Lomonosov, Baljšoj teatar, fascinantni metro... Ovo su samo neki od simbola grada jedinstvene lepote, životne snage i tradicionalnog gostoprimstva u kome se vešto prepliću istorija i tradicija, šarm i folklor, prošlo i ovovremensko. Radi svega pomenutog, ali i još mnogo čega drugog, Moskva je danas jedna od najinteresantnijih svetskih prestonica. Glavni je grad i najveći megapolis Rusije sa skoro 12 miliona stanovnika. Istovremeno je i politički, kulturni, naučni, privredni, trgovački i turistički centar ove po prostranstvu najveće države sveta. Izuzetan grad koji daruje izuzetan doživljaj na svakom koraku.

Program putovanja:

1. dan BEOGRAD – MOSKVA

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u 04.30. Poletanje aviona za Moskvu u 05.35 sati (Let JU 650). Sletanje na aerodrom Šeremetjevo u 10.15 h. Direktno sa aerodroma  polazak na tročasovno panoramsko razgledanje grada sa vodičem na našem jeziku. Tokom vekova Moskva je bila centar ruske države i u nju su vodili mnogi putevi i ljudske sudbine. Grad je vezan za brojne značajne i fatalne istorijske dogadjaje, ljudske radosti i nade, razočarenja i nesreće, mitove i legende...  Prestonica Rusije osnovana je još u 12. veku a danas je megapolis sa preko 13 miliona stanovnika. Vožnja centralnim ulicama grada,  šetnja Crvenim trgom i kroz teritoriju Kremlja, prolaz pored Baljšog teatra, Novodevičijeg manastira, Univerziteta Lomonosov, parka Pobede, Varabjovih brda, Tverske ulice i Novog Arbata  Transfer do hotela i smeštaj. Uveče mogućnost odlaska na fakultativno razgledanje moskovskoh metroa i najlepših stanica. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan MOSKVA

Doručak.Slobodan dan ili mogućnost odlaska na poludnevni fakultativni izlet na razgledanje moskovskog Kremlja. Najveća je i najznačajnija aktivna tvrdjava na svetu koja je u svojoj dugoj istoriji pretrpela brojna rušenja, razaranja, požare i razne zavojevače. Mnogo puta dogradjivana i pregradjivanjua i svaki put je izranjala još sjajnija i raskošnija. Neponovljive je lepote i umetničkog kolorita. Obilazak Uspenske i Arhangelske crkve, Car zvona i Oružane palate – riznice carske Rusije sa mnogobrojnim istorijskim i umetničkim dragocenostima koja su danas pod zaštitom Unsco. U nastavku odlazak na krstarenje rekom Moskvom. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan MOSKVA

Doručak. Slobodan dan za individualne šetnje i razgledanja ili mogućnost  odlaska na celodnevni fakultativni izlet u Sergijev Pasad, grad koji još nazivaju „Ruskim Vatikanom“. U 14. veku Prepodobni Sergije Radonežski je u njemu osnovao jedan od najvećih i najznačajnijih manastira Rusije: Sveto-Trojicku Sergijevu Lavru, danas spomenik fortifikacione arhitekture 16. i 17. veka . U centralnoj Trojickoj crkvi počivaju u miru mošti Prepodobnog Sergija a zidove ukrašavaju ikone najvećeg slikara ruskog srednjeg veka – Andreja Rubljova. Čuvena ikona „Trojica“ je namenski naslikana baš za ovu crkvu. Povratak u hotel. Slobodno vreme i noćenje.

 

4. dan MOSKVA

Doručak.  Slobodan dan ili mogućnost organizovanja  fakultativnog izleta,  razgledanja Tretjakovske galerije sa čuvenim zbirkama slika ruskih umetnika 18. i 19. veka kao i jedinstvene kolekcije ikona. U njoj je sakupljena najbogatija kolekcija ruske umetnosti od ikona iz 11. veka do slika i skulptura savremenog doba (21. Veka). Danas su muzejske zbirke smeštene u dve zgrade: umetnost starih majstora u jednoj a savremena umetnost 20. veka u drugoj čineći tako ovaj muzej jednom od najznačajnijih atrakcija Moskve. Posle podne slobodno.  Noćenje.

5. dan MOSKVA - BEOGRAD

Doručak. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Sobe se napuštaju u 12.00 h. Transfer na aerodrom oko 18.00 h. Poletanje aviona za Beograd u 21.35 h (Let JU 655).  Sletanje na beogradski aerodrom Nikola Tesla u 23.25 sati.

CENA ARANŽMANA:  

Doplata za jednokrevetnu sobu: € 120

Aerodromska taksa: € 103

Obavezan dinarski deo po osobi 1500,00 rsd

Za ovo putovanje je potrebno najmanje 20 putnika.

U cenu putovanja je uračunato:

 • - Prevoz avionom na relaciji Beograd – Moskva – Beograd
 • - Aerodromske taske
 • - Smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 4* na bazi noćenje/doručak
 • - Svi transferi u inostranstvu navedeni u programu
 • - Panoramsko razgledanje Moskve sa vodičem na srpskom jeziku
 • - Usluge lokalnog vodiča tokom razgledanja
 • - Usluge vodiča agencije tokom celog boravka
 • - Troškovi organizacije i realizacije putovanja

U cenu putovanja nije uračunato:

 • - Fakultativni izleti – minimum za realizaciju 20 putnika
 • - Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)
 • - Individualni troškovi
 • - Usluge koje nisu naznaćene u programu putovanja

FAKULTATIVNI IZLETI:

- Moskovski metro      €  12

- Krstarenje rekom Moskvom €  30

- Sergijev Pasad  €  40

- Obilazak Kremlja €  55

-Tretjakovska galerija € 40

U sve izlete je uključen prevoz autobusom, ulaznica i lokalni vodič na našem jeziku

Minimalan broj putnika za realizaciju izleta je 15. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet se može relizovati uz korigovanje cene. Fakultativni izleti se prijavljuju i uplaćuju u agenciji pre polaska na putovanje.

Smeštaj:

HOTEL VEGA  4*  http://www.hotel-vega.ru/

Hotel B.W. Vega je smešten u istorijskom kvartu u blizini Izmailovskog parka. Do centra grada (do Crvenog trga) se udobno i brzo stiže metroom. Stanica “Partizanskaja” je na tri minuta hoda od hotela. U sklopu hotela su restoran, bar, snek bar.bazen, velnes centar, fitnes, menjačnica, prodavnice suvenira, bankomat i poslovni centar. Sve sobe su klimatizovane i nepušačke i poseduju: kupatilo sa fenom, bademantil, tv, mini frižider, sef i wi-fi (besplatan) u celom hotelu.

TAČNO IME HOTELA BIĆE POZNATO 7 DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE.

Olympic Travel zadržava pravo promene hotela za drugi iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji.

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina, Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro i American express), čekovima građana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

GARANTOVANE CENE Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska.

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA,na 3 rate, bez kamate..VISA MASTER CARD

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE Visa, Master i American Express kreditnim karticama Banke Intese do 6 rata.

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična). Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.

Važne napomene za putovanje:

● Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je 45 dana pre polaska na put ili do popune mesta.
● Potrebno je najmanje 20 putnika za realizaciju putovanja.
● Postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim sobama – uz blagovremeni upit i doplatu.
● Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 14.00 sati, a napuštaju poslednjeg dana boravka oko 09.00 sati
● Hoteli su kategorisani od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalaze.
● Prilikom prijave se obavezno dostavljaju podaci iz pasoša.
● Organizator putovanja zadržava pravo da promeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji
● Za putnike, državljane Srbije,  koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše  nije potrebna viza za Rusiju
Putnici koji poseduju inostrani pasoš treba sami da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave.
● Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Olympic Travel-a moguće je obezbediti polisu UNIQA OSIGURANJA.  Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.

Opšte napomene:

● U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture , osim kada je to predviđeno programom putovanja.
● Organizator zadržava pravo izmene redosleda realizacije programa u zavisnosti od drugih objektivnih okolnosti (poremećaja u avio saobraćaju, vremenskih prilika, ograničenja vezanih za otvaranje i zatvaranje određenih objekata…).
● Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja putnika i slično izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili da otkaže putovanje.
● U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija će biti primorana da otkaže putovanje i to najkasnije 5 dana pre polaska na put.
● Olympic Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa
● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Olympic travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
● Opšti uslovi putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA ). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Želimo Vam prijatno i ugodno putovanje.


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.