NASLOVNA

ZIMOVANJE

WELLNESS & SPA

LETOVANJE 2019

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SRBIJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

PROLEĆNA PUTOVANJA

NOVA GODINA

TOP PONUDE - AKCIJE

AVIO KARTE ZA CEO SVET

EVROPA

NOVA GODINA U SVETU ANDERSENOVIH BAJKI

 

POLAZAK: 29. decembar 2018. POVRATAK: 02. januar 2019.

Avionom

5 dana (4 noćenja)

ZATVORENA PRODAJA

 

POLAZAK:  29. decembar  2018.                            POVRATAK:  02. januar  2019.

Početkom XI veka, Sven Tveskjoega poveo je u pohod svoje borbene, koščate, dugokose i plavooke vikinge. Osvojio je veliki deo teritorije današnje Danske, ostrvske zemlje koju zapljuskuju Severno i Baltičko more. Danska je domovina “kralja priča” Jana Kristijana Andersena koji je ostvario  neverovatnu sponu između fantazije i stvarnosti, a njegove bajke zauvek su se uselile u naša detinjstva. Kopenhagen je glavni grad i najveća luka Kraljevine Danske. U ovom gradu niko nikome ne smeta i sve je podređeno osećaju slobode i individualnosti. Turiste iz celog sveta očarava slikovita i živopisna stara luka Nyhavn, u kojoj su smešteni mnogobrojni restorani i barovi. Potomci vikinga, današnji Danci, smireni, metodični, strpljivi i  pre svega nenametljivo ljubazni, počastiće vas pivom prilikom posete čuvenoj Carlsberg pivari. Uživaćete i u njihovim nadaleko poznatim gastronomskim specijalitetima, i to u miru jer ovim gradom ne odzvanja zaglušujuća buka automobila. U centru grada, bicikl je uobičajeno prevozno sredstvo. Kopenhagen je uprkos neonskim reklamama, ubrzanom ritmu života i svemogućem biznisu ostavio mesta u srcu za male Andersenove vojnike, živahne dimničare, labudove i  usnule princeze… I Vas, koji dolazite da mu se divite !

 

1. dan  29.12.2018. BEOGRAD – KOPENHAGEN

Sastanak  putnika na beogradskom aerodromu Nikola Tesla u 04.35 h. Poletanje aviona za Kopenhagen (let JU 400 ) u 06.35 h. Sletanje u Kopenhagen 08.50 sati. Panoramsko razgledanje, sa vodičem na srpskom jeziku, srednjevekovne prestonice i najstarije  kraljevine: svetski poznati Tivoli sa velikim zabavnim parkom; Gradska većnica sa početka XX veka inspirisana italijanskim građevinama sa utkanim elementima srednjevekovne danske arhitekture; najduža pešačka zona na svetu – Stroeget; Nacionalni muzej; palata Christianborg  sagrađena tek 1828. godine, nalazi se na mestu ranijih palata od kojih prva datira još iz XII veka, danas je u njoj sedište danskog parlamenta; crkva Holmen; živopisna luka Nyhavn; palata Amalienborg, rezidencija kraljevske porodice koja je podignuta u XVIII veku po nalogu kralja Frederika V. Ispred nje se može videti prepoznatljiva kraljevska garda; simbol grada “Mala sirena” najpoznatiji spomenik Kopenhagena, nastao po inspiraciji na istoimenu Andersonovu bajku…Po završetku razgledanja transfer do hotela i smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje. NAPOMENA: Po novim propisima u avionima Air Serbie nema usluge hrane i pića. Može se naručiti uz posebnu doplatu.

 

2. dan 30.12.2018. KOPENHAGEN- SEVERNI SJAELLAND

Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili mogućnost odlaska na fakultativni šestočasovni (od 09 – 15 h) izlet Dvorci severnog Sjaellanda. Vožnja do Hilleroda i poseta Frederiksborg muzeju, prvoj kraljevskoj rezidenciji  koja je u XIX veku preuređena u muzej u kome jei najveća kolekcija umetničkih dela u Danskoj. Nastavak puta ka Gilleleji, živopisnom ribarskom selu na severnoj obali ostrva. Odlazak u Helsingor, gradić na krajnjem istoku Danske, koji je nastao na strateškom mestu, na najužem delu Ersundskog prolaza koji deli Dansku od Švedske (svega 4 kilometra preko mora). Panorama dvorca Kronborg izgrađenog početkom XV veka. Na ovom mestu je Šekspir smestio radnju svog, možda i najpoznatijeg dela, “Hamleta”. Povratak u Kopenhagen. (CENA: € 99) Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan 31.12.2018. KOPENHAGEN

Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja i šetnje. Individualno doček Nove godine. Noćenje. SREĆNA NOVA 2019. GODINA

4. dan 01.01.2019. KOPENHAGEN-MALME

Doručak. Slobodan dan ili mogućnost individualnog odlaska (sa vodičem) vozom preko veličanstvenog mosta Oresund do simpatičnog i druželjubivog švedskog grada Malme (vožnja traje 50 minuta). Ne tako davno grad je „oteo“ zemlju od mora i na njoj sagradio nove kvartove. Na posetioce najveći utisak ostavlja stari, renesansni deo grada sa crkvom Svetog Petra i raskošnom gradskom većnicom. Povratak vozom u Kopenhagen. Noćenje.

5. dan  02.01.2019. KOPENHAGEN - BEOGRAD

Doručak.  Transfer do aerodroma u 07.00 h. Poletanje aviona za Beograd  u 09.35 h (Let JU 401). Sletanje na beogradski aerodrom Nikola Tesla u 11.40 časova.

 

CENA ARANŽMANA: ZATVORENA PRODAJA

Doplata za jednokrevetnu sobu  (na upit) 

Aerodromska taksa: 

Za ovo putovanje je potrebno minimum 20 putnika.

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate.

U cenu putovanja je uračunato:

 • Prevoz avionom na relaciji Beograd – Kopenhagen – Beograd
 • Transferi aerodrom – hotel – aerodrom
 • Smeštaj u dvokrevetnim standardnim sobama na bazi 4 noćenja sa doručkom
 • Razgledanja prema programu
 • Usluge vodiča agencije i lokalnog vodiča
 • Troškovi organizacije i realizacije putovanja

 

U cenu putovanja nije uračunato:

 • Aerodromske takse u Beogradu i inostranstvu ( 132 eur). Iznos je podložan promeni i plaća se u dinarima
 • Fakultativni izleti (minimum za realizaciju 15 putnika)
 • Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Individualni troškovi
 • Usluge koje nisu naznačene u programu putovanja
 • Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)

FAKULTATIVNI IZLET:

Dvorci severnog Sjaelanda - Cena: €  99 Opis izleta je u programu putovanja. Trajanje izleta oko 5 sati.

Minimum za realizaciju 15 putnika. Prijavljivanje i uplata se vrši u agenciji, najkasnije 7 dana pre polaska.

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

GARANTOVANE CENE Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska.

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANAna 3 rate bez kamate.VISA MASTER CARD

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE Visa, Master i American Express kreditnim karticama Banke Intese do 6 rata.

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca. U cenu putovanja nije uračunato međunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA OSIGURANJE. OPTIMUM na 30.000 € osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična). Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.

Važne napomene za putovanje:

• Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je 20 dana pre polaska na put ili do popune mesta.
• Potrebno je najmanje 15 putnika za realizaciju putovanja kao i fakultativnog izleta
• Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 14.00 sati, a napuštaju poslednjeg dana boravka oko 9.00 sati
• Hoteli su kategorisani od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalaze.
• Organizator putovanja zadržava pravo da promeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji, kao i avio kompanije
• Za državljane Republike Srbije, koji poseduju važeći biometrijski pasos, nije potrebna viza. Putnici koji poseduju inostrani pasoš treba sami da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave
• Pasoši putnika treba da važe najmanje 3 meseca od datuma povratka.
• Putnik je u obavezi da prilikom putovanja poseduje putno zdravstveno osiguranje za Šengen regiju.
• Putnici koji poseduju inostrani pasoš treba sami da se informišu o propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave. Organizator nije ovlašćen da ceni valjanost putnih isprava i drugih ličnih dokumenata.

Opšte napomene:

● U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture , osim kada je to predviđeno programom putovanja.
● Organizator zadržava pravo izmene redosleda realizacije programa u zavisnosti od drugih objektivnih okolnosti (poremećaja u avio saobraćaju, vremenskih prilika, ograničenja vezanih za otvaranje i zatvaranje određenih objekata…).
● Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja putnika i slično izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili da otkaže putovanje.
● U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija će biti primorana da otkaže putovanje i to najkasnije 5 dana pre polaska na put.
● Olympic Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa
● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Olympic travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
● Opšti uslovi putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA ). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Želimo Vam prijatno i ugodno putovanje.

ATINA je grad posvećen boginji Atini po kojoj je i dobio ime a koja je vekovima bila njegova zaštitnica. Ova, danas, višemilionska metropola, od svog postojanja preživela je uspone i padove kao malo koji megapolis na svetu. Za istoriju čovečanstva značajna je jer su u njoj postavljene osnove parlamentarne demokratije i slobodnih izbora. Ipak, prva asocijacija pri pomenu Atine je Akropolj sa Partenonom kao najvećim i najznačajnijim hramom koji dominira Atinom već dve i po hiljade godina. Grad istorije ali i prestonica dobrog provoda. Atina je uvek doživljaj. Posebno noću. Zato Vam i nudimo mogućnost da grčku prestonicu doživite i obasjanu večernjom iluminacijom. Šarm i folklor, tradicija i gostoljubivost uz ritam Mediterana, učiniće vaš boravak u ovom gradu nezaboravnim..

NOVA GODINA - BADEN BADEN

5 dana (4 noćenja)

AVIONOM

AERODROMSKE TAKSE UKLJUČENE U CENU

 

Polazak:                                              Povratak: 

Smešten na prelepom mestu, u podnožju planine Švarcvald, Baden-Baden je savršeno mesto za odmor i uživanje. U ovom mestu topla izvorska voda izvire iz dubine od 2000 metara i priža mogućnost da gosti iz celog sveta uživaju u dvanaest termalnih izvora, kao što su moderne terme Caracalla ili istorijsko rimsko-irsko kupatilo Fridrihsbad. Car Karakala je među prvima uživao u blagodetima lekovitih termalnih izvora. U 19.veku Baden-Baden postaje letnja prestonica Evrope i sastajalište aristokratije i društvene elite. Na oporavak i osveženje dolazili su pripadnici evropskih kraljevskih porodica, bogati industrijalci, bankari, slavni umetnici. Ovde se odmarala i britanska kraljica Viktorija, car Vilhem Prvi i članovi čuvene porodice Vandetbilt, nemački kancelar Oto fon Bizmark, a Pisac Mark Tven je tvrdio da je baš ovde izlečio reumatizam. U ovom prelepom gradiću redovno je boravio i održavao koncerte Johan Štraus, a Dostojevski je noći provodio u luksuznom gradskom kazinu u krugu lečilišta. Strazbur kao centar provincije Alzas, grad je prebogate i često tragične istorije. Reč Strazbur je nemačkog porekla i znači "grad na raskršću". Punih 230 godina katedrala Notr Dam sa svojim zvonikom visokim 142 m bila je najviša građevina na svetu. Podjednako francuski i nemački, ispunjen raznolikošću stilova, autentičnog mentaliteta, danas je Strazbur simbol pomirenja dve velike nacije i centar Evropskog parlamenta. Uvršten u listu svetske kulturne baštine,UNESCO od 1988. Hajdelberg smatraju jednim od najromantičnijih i najlepših gradova Nemačke, udaljen je 90 km od Baden-Badena. Krasi ga impozantni gotsko-renesansni zamak koji dominira gradom, a u čijem se vinskom podrumu nalazi najveće bure na svetu zapremine 227.000 litara. Takođe se u njemu nalazi najprestižniji i najstariji univerzitet Nemačke osnovan 1386.godine sa studentskim zatvorom kao posebnim kuriozitetom.

Program putovanja:

1. dan 30.decembar.2018 BEOGRAD-BADEN-BADEN

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” u 16.35h. Poletanje aviona kompanijom Wizz Air za Baden-Baden u 18.35h ( broj leta W6 4109). Sletanje u Baden Baden u 20.40h. Nakon pasoške i carinske kontrole transfer i smeštaj u hotel. Noćenje.

2. dan 31. decembar 2018 BADEN-BADEN – STRAZBUR

Doručak. Slobodan dan u Baden Badenu ili fakultativni izlet u Strazbur, grada poznatog po Gutenbergu, u kome je danas sedište Evropskog parlamenta, Suda za ljudska prava i Saveta Evrope. Do 19 veka strazburška gotska katedrala Notr Dam je, sa svojih 142 m, pretstavljala najvišu građevinu na svetu. Posebnu atrakciju predstavlja četvrt “Mala Francuska” sa autentičnom, živopisnom alzaškom arhitekturom, kanalima, brojnim restoranima, bistroima… U periodu od kraja novembra pa sve do kraja decembra glavni grad Alzasa posetiocima nudi čarobnu atmosferu božićnog vašara koji potiče još iz 1570. godine, što ga čini najstarijim u Evropi. U gradu se mogu videti kućice ukrašene velikim crveno belim srcima, zvezde, anđeli i pahuljice iznad kaldrmisanih ulica gde posetioci imaju jedinstvenu priliku da osete autentičnu tradiciju i božićni duh ovog mesta. Preko 300 ukrašenih tezgi je rasuto na preko 12 lokacija čineći Strazbur jednim od najvećih božićnih vašara na Starom kontinentu. Nakon obilaska i šetnje ,povratak u Baden Baden u popodnevnim časovima. Mogućnost fakultativnog odlaska na gala večeru koja se tradicionalno organizuje u kazinu u Baden Badenu (uz doplatu). Noćenje . Srećna Nova Godina.

3. dan 01. januar 2019 BADEN-BADEN 

Kasni novogodišnji doručak. Slobodan dan u Baden-Badenu. Mogućnost organizovane zajedničke rane večere u restoranu ( uz doplatu). Noćenje

4. dan 02. januar 2019 BADEN-BADEN – HAJDELBERG 

Doručak. Posle doručka slobodan dan u Baden Badenu ili fakultativni izlet u najromantičniji i jedan od najlepših gradova Nemačke – Hajdelberg, udaljen 90 km od Baden-Badena. Odlazak do impozantnog gotsko-renesansnog zamka koji dominira gradom, a u čijem se vinskom podrumu nalazi najveće bure na svetu zapremine 227.000 litara. Šetnja duž 2,5 km dugog Filozofskog puta, od Starog mosta, pored brojnih spomenika, kula i pivnica. Konačno,obilazak najprestižnijeg i najstarijeg univerziteta Nemačke osnovanog 1386.godine sa studentskim zatvorom kao posebnim kuriozitetom. Povratak u Baden-Baden. Posle podne slobodno vreme za šetnju,razgledanje odmor i kupanje (u modernim Karakalinim Termama od 08-22h, ili neorenesansnom rimsko-irskom Fridrihovom kupatilu /Friedrichsbad/ isključivo nagi).Noćenje.

5. dan 03. januar 2019 BADEN-BADEN - BEOGRAD

Doručak. Slobodno vreme za šetnju ili kupanje do polaska na aerodrom. Moguć PROGRAM PLUS u pratnji vodiča agencije: obilazak Bramsove kuće, Faberžeovog muzeja ili odlazak uspinjačom do najviše tačke na vrh Merkur. Polazak za aerodrom u 18.15h. Poletanje za Beograd u 21.10h ( let W6 4110) . Sletanje na aerodrom “Nikola Tesla” u 22.55h.

 

Cena aranžmana:
HOTEL AM FESTSPIELHAUS  3*/SCHWEIZER HOF 3*

(AERODROMSKE TAKSE UKLJUČENE U CENU)

Doplata za jednokrevetnu sobu  (isključivo na upit)

U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO

 • Avio prevoz redovnom linjom Wizz Air na relaciji Beograd – Baden-Baden – Beograd
 • Aerodromske takse
 • 1 komad malog kabinskog prtljaga dimenzija 55 cm x 40cm x 23cm
 • smeštaj u hotelu 3* sa uslugom noćenje/doručak
 • Transfer aerodrom – hotel u Baden Badenu - aerodrom
 • usluge licenciranog vodiča pratioca iz Beograda
 • troškovi organizacije putovanja

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO

 • doplata za čekirani prtljag do 20 kg (oko 80 eur) u momentu objavljivljivanja programa
 • obrok u avionu
 • gradska komunalna taksa (u trenutku izrade programa iznosi 3,5 € po osobi/dnevno)
 • fakultativni izleti –  obavezna prijava i uplata u agenciji najkasnije 7 dana pre polaska na putovanje.
 • obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • ulaznice za lokalitete
 • individualni troškovi i usluge koje nisu naznačene u programu putovanja

HOTEL AM FESTSPIELHAUS 3*

http://www.hotel-am-festspielhaus.de

Hotel se nalazi u centru,preko puta pozorišta. Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, bar, banket
sala, sauna, spa i kuglana. Sobe imaju TV, besplatan wifi, mini bar, sef i kupatilo sa fenom i tušem. Usluga je
na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto). 

    

HOTEL SCHWEIZER HOF 3*

http://www.schweizerhof.de/intro.php">http://www.schweizerhof.de/intro.php

Hotel Schweizer Hof  se nalazi  u centru grada  pored pozorišta Festspielhaus  u Baden-Baden. Nekoliko minuta hoda je udaljena od  Kongresnog centra, svetski poznatog Kazina. Gostima sun a raspolaganju  recepcija , bar, restoran. Sobe su prostrane i imaju kupatilo sa tušem, Sat-Tv, besplatan bežični internet i telefon. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto).  

Olympic Travel zadržava pravo promene hotela za drugi iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji.

Fakultativni izleti:

Izlet  8 sati u  Strasbur -     Cena: 70,00 €    U cenu je uključen: transfer autobusom u pratnji vodiča.

Izlet  8 sati u Hajdelberg  - Cena: 80,00 €    U cenu je uključen: transfer autobusom u pratnji vodiča.

Minimalan broj putnika za realizaciju izleta je 10. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet se može relizovati uz korigovanje cene. Fakultativni izleti se prijavljuju i uplaćuju u agenciji najkasnije 7 dana pre polaska na putovanje.

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima građana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

GARANTOVANE CENE  Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska.

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA na 3 rate bez kamate.VISA MASTER CARD

Visa, Master i American Express kreditnim karticama Banke Intese do 6 rata

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.

U cenu putovanja nije uračunato međunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA OSIGURANJE. OPTIMUM na 30.000 € osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

Važne napomene za putovanje:
● Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je 20 dana pre polaska na put ili do popune mesta.
● Potrebno je najmanje 20 putnika za realizaciju putovanja.

● Postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim sobama – uz blagovremeni upit i doplatu.
● Potrebno je najmanje 20 putnika za realizaciju putovanja.
● Organizator zadržava pravo promene hotela za drugi iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji, kao i avio kompanije
● Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 14.00 sati, a napuštaju poslednjeg dana boravka oko 09.00 sati
● Hoteli su kategorisani od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalaze.
● Organizator putovanja zadržava pravo da promeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji.
● Za putnike koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše,nije potrebna viza. Putnici koji poseduju inostrani pasoš treba sami da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave. Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Olympic Travel-a moguće je obezbediti polisu UNIQA OSIGURANJA. Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.

Opšte napomene:
● U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture , osim kada je to predviđeno programom putovanja.
● Organizator zadržava pravo izmene redosleda realizacije programa u zavisnosti od drugih objektivnih okolnosti (poremećaja u avio saobraćaju, vremenskih prilika, ograničenja vezanih za otvaranje i zatvaranje određenih objekata…).
● Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja putnika i slično  izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili da otkaže putovanje.
● U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija će biti primorana da otkaže putovanje i to najkasnije 5 dana pre polaska na put.
● Olympic Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa
● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Olympic travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.

●Opšti uslovi putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA ). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Želimo Vam prijatno i ugodno putovanje.

LISABON - 29. DECEMBAR 2015.

Avionom - 6 dana / 5 noćenja

POLAZAK: 29. decembar 2015. - POVRATAK: 03. januar 2016.


Prestonica Portugala predstavlja jedan od najinteresantnijih gradova Evrope, a više od 800 godina burne istorije daje joj poseban karakter i šarm. U periodu velikih otkrića naglo se razvijao, a potom je u XVIII veku doživeo razoran zemljotres i ponovo iznikao iz pepela starog razrušenog grada. Lisabon je čudesan grad koji svoje goste ne ostavlja ravnodušnim, a šetnja njegovim strmim ulicama, vožnja čuvenim žutim tramvajem, uživanje u fado muzici i gostoljubivost meštana ućiniće Vaš boravak u ovom gradu nezaboravnim.

LISABON

Program putovanja

1. dan (utorak) BEOGRAD – FRANKFURT - LISABON

Sastanak učesnika putovanja na međunarodnim polascima aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu u 11:30h. Poletanje aviona za Frankfurt u 13:30h (let LH 1407). Dolazak na frankfurtski aerodrom u 15:30h. Nastavak putovanja za Lisabon u 21:00h (let LH 1172). Dolazak u Lisabon u 23:00h po lokalnom vremenu. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

LISABON

2. dan (sreda) LISABON

Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada. Trg Markes de Pombal, Trg obnovitelja ( Restauradores), Avenija slobode, Trg Rosio i Komercio, kula Belem, odakle su brodovi započinjali plovidbu ka velikim svetskim otkrićima, vrhunsko delo manuelske arhitekture manastir Sv Žeronima, spomenik Velikim otkrićima koji je podignut u čast 500 godina od smrti Henria Moreplovca... Poslepodne u pratnji vodiča obilazak centralnog dela grada i stare gradske četvrti Alfama koja je najstariji i po mnogima najlepši deo grada. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

LISABON

3. dan (četvrtak) LISABON

Doručak. Slobodan dan ili odlazak na celodnevni fakultativni izlet Sintra i lisabonska rivijera. Po dolasku u Sintru obilazak nacionalne palate, bivše letnje rezidencije portugalskih kraljeva, danas pod zaštitom UNESCO-a. Nastavak vožnje do najzapadnije tačke evropskog kontinenta Kabo da Roka sa prelepim pogledom na strmu kamenitu obalu i Atlanski okean. U nastavku obilazak čuvenih letovališta Kaškaiša i Eštorila koji skupa čine lisabonsku rivijeru. Povratak u Lisabon. Individualni doček Nove Godine. Noćenje.

LISABON

4. dan (petak) LISABON

Doručak. Slobodan dan ili obilazak Parka nacija, rezidencijalne četvrti grada koja je doživela veliku transformaciju povodom održavanja svetske izložbe Expo 98. Takođe postoji mogućnost vožnje žičarom sa panoramskim pogledom na most Vasko da Gama. Uveče,mogućnost fakultativnog odlaska na večeru u restoran sa fado muzikom. Noćenje.

LISABON

5. dan (subota) LISABON

Doručak. Slobodan dan ili odlazak na celodnevni fakultativni izlet Obidoš, Alkobasa, Batalja i Nazare. Obidoš, bajkoviti gradić unutar starih zidina, koji odlikuju stare kuće i uske, krivudave ulice prepune cveća. Grad Alkobasa poznat je po najlepšim gotičkim reljefnim skulpturama u istoriji portugalske umetnosti. Po dolasku u Batalju, obilazak jedne od najviših crkava Portugala i jednog od 7 svetskih čuda te zemlje Manastira bitke ili Santa Marija de la Viktoria, koji je izgradio prvi vladar druge dinastije Žoao krajem XIV veka. U povratku obilazak Nazarea koji je poznat po tipičnoj narodnoj nošnji i prelepoj peskovitoj plaži. Povratak u Lisabon. Noćenje.

LISABON

6. dan (nedelja) LISABON – FRANKFURT - BEOGRAD

Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Poletanje aviona za Frankfurt u 12:00h ( let LH 1167). Dolazak na frankfurtski aerodrom u 16:10h. Nastavak putovanja za Beograd u 21:55h ( let LH 1410). Dolazak u Beograd u 23:45h.


CENA PO OSOBI

€ 419

Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)

€ 140


U cenu putovanja je uračunato:

 • prevoz avionom na relaciji Beograd - Frankfurt – Lisabon – Frankfurt - Beograd (prevoznik Lufthansa)
 • smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* na bazi 5 noćenja sa doručkom
 • transferi autobusom na relacijama aerodrom-hotel i hotel-aerodrom
 • panoramsko razgledanje Lisabona
 • usluge lokalnog vodiča u inostranstvu i vodiča agencije
 • troškovi organizacije i realizacije putovanja

U cenu putovanja nije uračunato:

 • aerodromske takse (oko 188 € u trenutku objavljivanja programa) iznos je podložan promeni i plaća se u dinarima u agenciji
 • fakultativni izleti
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • individualni troškovi
 • usluge koje nisu naznačene u programu putovanja
 • doplata za jednokrevetnu sobu ( na upit)

SMEŠTAJ:

Hotel Vip Suites do Marques 4****
se nalazi na samo pet minuta hoda od trga Pombal, nudi gostima udoban smeštaj u centru grada. Od ostalih glavnih trgova je je udaljen oko 20 minuta hoda pešice ili svega 2 stanice metroom. Sa velike krovne terase otkriva se prelep pogled na gotovo ceo grad.U sklopu hotela su: restoran, bar, solarijum, sauna i salon lepote. Sve smeštajne jedinice poseduju: čajnu kuhinju, klima uređaj, fen, mini bar, sef, peglu, tv i sofu.

HOTEL SIRACUSA 3*

Organizator zadržava pravo zamene hotela hotelom iste ili više kategorije, sličnog sadržaja o čemu će obavestiti putnike pre početka putovanja.


Fakultativni izleti:
 • Celodnevni fakultativni izlet autobusom Sintra i lisabonska rivijera. Cena: 55 evra. U cenu je uključena ulaznica za Nacionalnu palatu u Sintri i usluge vodiča.
 • Celodnevni fakultativni izlet autobusom Obidoš, Alkobasa, Batalja i Nazare. Cena: 60 evra. U cenu je uključena ulaznica za manastir u Batalji i usluge vodiča.
 • Fakultativni odlazak na večeru u restoran sa fado programom. Cena: 55 evra. U cenu je uključen transfer od restorana taksijem i večera.

Prijavljivanje za fakultativne izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Lisabonu isključivo u evrima i u efektivi. Potrebno je najmanje 15 prijavljenih učesnika za realizaciju izleta i posete. U slučaju manjeg broja prijavljenih učesnika, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovane cene.

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina, Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro i American Express), čekovima građana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.

GARANTOVANE CENE Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska.

BESKAMATNI KREDITI:

  VISA MASTER CARD

 • Čekovima građana na 3 rate bez kamate
 • Visa, Master i American Express kreditnim karticama Banke Intese do 6 rata
 • Master i Dina kreditnom karticom UniCredit banke na 3, 6 ili 12 rata
Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca. U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA OSIGURANJE. OPTIMUM na 30.000 € osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

Važne napomene za putovanje:

Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je 20 dana pre polaska na put ili do popune mesta.
● Potrebno je najmanje 25 putnika za realizaciju putovanja.
● Postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim sobama – uz blagovremeni upit i doplatu.
● Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 14.00 sati, a napuštaju poslednjeg dana boravka oko 09.00 sati
● Hoteli su kategorisani od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalaze.
● Organizator putovanja zadržava pravo da promeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji
● Za državljane Republike Srbije, koji poseduju važeći biometrijski pasos, nije potrebna viza za Francusku. Putnici koji poseduju inostrani pasoš treba sami da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave.
● Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Olympic Travel-a moguće je obezbediti polisu UNIQA OSIGURANJA. Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.

Opšte napomene:

● U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture , osim kada je to predviđeno programom putovanja.
● Organizator zadržava pravo izmene redosleda realizacije programa u zavisnosti od drugih objektivnih okolnosti (vremenskih prilika, ograničenja vezana za otvaranje i zatvaranje određenih objekata…).
● Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja putnika i slično  izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili da otkaže putovanje.
● U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija će biti pLISABONorana da otkaže putovanje i to najkasnije 5 dana pre polaska na put.
● Olympic Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa
● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvaLISABONa, prtljagu. Olympic travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
● Opšti uslovi putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Želimo Vam prijatno i ugodno putovanje!

PARIZ - 29. DECEMBAR 2015.

Avionom - 5 dana / 4 noćenja

POLAZAK: 29. decembar 2015. - POVRATAK: 02. januar 2016.


Pariz je grad kontrasta, sa jedne strane bogat tradicijom, a sa druge moderan i avangardan. U ovom gradu, koji je i sedište Vlade i univerzitetski centar, grad mode, umetnosti, multikulturalan, a istovremeno tipično francuski, možete da uživate, kako u kulturnim sadržajima, tako i u provodu po kome je nadaleko poznat. Mnoge poete su opevale lepotu velelepnih mostova i slavnih građevina, koje krase obale Sene. Ovo putovanje će Vam omogućiti da osetite duh Monmartra i sanjarite sa umetnicima i ostalim turistima.

PARIZ

Program putovanja

1. dan (utorak) BEOGRAD – PARIZ

Sastanak učesnika putovanja na međunarodnim polascima aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu u 04:40h. Poletanje aviona za Pariz u 06:40h (let JU 310), predviđeno vreme sletanja je u 09:20h. Panoramsko razgledanje grada autobusom: Nacionalna pariska opera, Crkva Madlena (građena u neoklasičnom stilu u slavu Napoleona), Trg Vandom, jedan od najraskošnijih bulevara na svetu – Jelisejska polja sa Trgom Etual i Trijumfalnom kapijom(ispod koje plamti prva večita vatra zapaljena nakon rimskih vremena), Trgovi  Konkord, Republika i Bastilja,  jedan od najznačajnihih svetskih muzeja - Luvr, Trokadero, Palata Invalida (kompleks izgrađen po nalogu Luja XIV za smeštanje invalida iz brojnih ratova s Crkvom invalida, u kojoj se, pored ostalog, nalazi i Napoleonov grob), Panteon, Bogorodičina crkva, Notr Dam(nekadašnja dvorska kapela, remek-deo kasne gotike), Luksemburška palata sa raskošnim parkom, tradicionalna univerzitetska četvrt-Latinski kvart, Monparnas, Marsovo polje sa Ajfelovom kulom, današnjim simbolom grada.Smeštaj u hotel i slobodno popodne za individualne aktivnosti.Noćenje.

PARIZ

2. dan (sreda) PARIZ

Doručak. Slobodan dan ili poludnevni fakultativni obilazak kraljevskog dvorca i Luvra – najpoznatijeg muzeja na svetu sa značajnim delima svetskih velikana (Mona Liza, Nika od Samotrake, Miloska Venera, Splav Meduze…). Muzej je smešten na severnoj obali Sene, a nastao je oko 1200. godine kao deo prvog velikog utvrđenja, da bi tokom vekova bio pretvoren u raskošnu rezidenciju. Krajem XX veka je prilikom obimne modernizacije u dvorištu muzeja dodata staklena piramida, koja je i danas predmet raznih kontraverznih mističnih priča, urbanih legendi i polemika, kako kulturnih, tako i političkih. Slobodno popodne. Noćenje.

PARIZ

3. dan (četvrtak) PARIZ

Doručak. Slobodan dan ili poludnevni fakultativni izlet autobusom u Versaj. Ovaj dvorac-spomenik čuven je u svetu po svojoj lepoti i događajima koji su se u njemu odigrali. Simboliše vrhunac francuske monarhije. Izgradnju je počeo Luj XIII sa idejom da se na mestu današnje raskošne građevine napravi mali lovački zamak. Luj XIV – „kralj sunca“ je nastavio izgradnju do današnjih kolosalnih dimenzija. Neznatna proširenja su dodata kasnije (Opera u vreme Luja XV). Za vreme Luja XIV Versaj je bio mesto na kome je morao da se nađe svako ko je želeo da ima bilo kakav uticaj u Francuskoj. Pored raskošnih dvorana kao što su Galerija ogledala, Venerina i Herkulova dvorana ili Dvorana izobilja u dvorcu su smeštene i privatne odaje kralja i kraljice. Opera, sagrađena u XVIII veku predstavlja pravi dragulj Versaja. Pored Apolonove fontane ulazi se u prostrani park u kome su Velikim Trijanon, Mali Trijanon i Amo. Jedno krilo velikog Trijanona je bilo za Luja XIV, drugo za njegovu dragu madam de Mentnon, dok je Mali Trijanon sagrađen za njegove miljenicece.Povratak u Pariz. Uveče individualan doček Nove Godine. Noćenje.

PARIZ

4. dan (petak) PARIZ

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni poludnevni obilazak Monmartra u pratnji vodiča. Smešten na jednom od brežuljaka ovaj najpoznatiji istorijski kvart je početkom XX veka bio stecište velikih umetnika kao što su Berlioz, Hajne, Renoar, Mone, Van Gogh, Tuluz, Lotrek, Pikaso, Salvador Dali... Njihov način života i umetnost kojom su se bavili i  danas su inspiracija mnogim slikarima koji stvaraju svoja dela oko glavnog trga Tertr. Na vrhu Monmartra 1910.godine je sagrađena bazilika Sakre Ker, čiji su zvonik visok 84 metra i kupola sastavni deo siluete francuske prestonice. Ovde su se odigrali i mnogi događaji za vreme Pariske komune, a u podnožiju brda nalazi se jedan od simbola noćnog života kabare Mulen ruž. (Odlazak metroom, individualni povratak u hotel).Slobodno popodne. Noćenje.

PARIZ

5. dan (subota) PARIZ - BEOGRAD

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti do transfera na aerodrom. Poletanje aviona za Beograd u 20:35h (let JU 315). Dolazak u Beograd u 22:55h.


CENA PO OSOBI

€ 529

Doplata za jednokrevetnu sobu

€ 180

Cena za decu do 15 godina u pratnji dve odrasle osobe

€ 399


U cenu putovanja je uračunato:

 • prevoz avionom na relaciji Beograd - Pariz – Beograd (prevoznik Air Serbia)
 • smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom
 • transferi autobusom na relacijama aerodrom-hotel i hotel-aerodrom
 • panoramsko razgledanje Pariza
 • usluge lokalnog vodiča u inostranstvu i vodiča agencije
 • troškovi organizacije i realizacije putovanja

U cenu putovanja nije uračunato:

 • aerodromske takse u Beogradu i Parizu (119 € u trenutku objavljivanja programa) iznos je podložan
 • promeni i plaća se u dinarima u agenciji
 • fakultativni izleti – minimum za realizaciju 15 putnika
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • individualni troškovi
 • usluge koje nisu naznačene u programu putovanja
 • doplata za jednokrevetnu sobu ( na upit)

SMEŠTAJ:

Hotel IBIS La Defense 3***se nalazi u oblasti La Dedense, udaljenoj desetak minuta vožnje metroom od Ajfelovog tornja. Restoran, konferencijska sala, bar i parking su dodatni sadržaji hotela. Sobe imaju kupatilo, klimu i internet, a doručak se služi po principu kontinentalnog švedskog stola. Hotel nema trokrevetne sobe.

Hotel IBIS La Defense 3***

Organizator zadržava pravo zamene hotela hotelom iste ili više kategorije, sličnog sadržaja o čemu će obavestiti putnike pre početka putovanja.

Fakultativni izleti:
 • Poludnevna fakultativna poseta dvorcu i muzeju Luvr. Cena: 35 evra. U cenu je uključen dvočasovni obilazak Luvra po programu u pratnji vodiča i ulaznica. Odlazak i povratak metroom.
 • Poludnevni izlet autobusom do Versaja. Cena: 70 evra. U cenu je uključena usluga lokalnog vodiča (odlazak metroom, individualni povratak u hotel).
 • Poludnevni obilazak Monmartra u trajanju od oko tri sata. Cena: 25 evra. U cenu je uključen prevoz i usluga vodiča.

Prijavljivanje za fakultativne izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Parizu isključivo u evrima i u efektivi. Potrebno je najmanje 15 prijavljenih učesnika za realizaciju izleta i posete. U slučaju manjeg broja prijavljenih učesnika, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovane cene

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina, Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro i American Express), čekovima građana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.

GARANTOVANE CENE Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska.

BESKAMATNI KREDITI:

  VISA MASTER CARD

 • Čekovima građana na 3 rate bez kamate
 • Visa, Master i American Express kreditnim karticama Banke Intese do 6 rata
 • Master i Dina kreditnom karticom UniCredit banke na 3, 6 ili 12 rata
Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca. U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA OSIGURANJE. OPTIMUM na 30.000 € osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

Važne napomene za putovanje:

● Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je 20 dana pre polaska na put ili do popune mesta.
● Potrebno je najmanje 20 putnika za realizaciju putovanja.
● Postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim sobama – uz blagovremeni upit i doplatu.
● Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 14.00 sati, a napuštaju poslednjeg dana boravka oko 09.00 sati
● Hoteli su kategorisani od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalaze.
● Organizator putovanja zadržava pravo da promeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji
● Za državljane Republike Srbije, koji poseduju važeći biometrijski pasos, nije potrebna viza za Francusku. Putnici koji poseduju inostrani pasoš treba sami da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave.
● Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Olympic Travel-a moguće je obezbediti polisu UNIQA OSIGURANJA.  Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.

Opšte napomene:

● U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture , osim kada je to predviđeno programom putovanja.
● Organizator zadržava pravo izmene redosleda realizacije programa u zavisnosti od drugih objektivnih okolnosti (vremenskih prilika, ograničenja vezana za otvaranje i zatvaranje određenih objekata…).
● Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja putnika i slično  izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili da otkaže putovanje.
● U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija će biti primorana da otkaže putovanje i to najkasnije 5 dana pre polaska na put.
● Olympic Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa
● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Olympic travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
● Opšti uslovi putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Želimo Vam prijatno i ugodno putovanje!

Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.