NASLOVNA

ZIMOVANJE

NOVA GODINA 2021

PROLEĆNA PUTOVANJA 2021

SRBIJA

WELLNESS & SPA

LETOVANJE 2021

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

TOP PONUDE - AKCIJE

BLACK FRIDAY

AVIO KARTE ZA CEO SVET

ŠARM EL ŠEIK

Hotel SavoyLokacija: smešten u mirnom delu Šarm el Šeika, pored nacionalnog parka Ras Mohamed, na plaži “White Knight”, predstavlja spoj luksuza i tradicije. Od centra Naama Bay udaljen je 15 km, od aerodroma 6 km. Hotelski kompleks se prostire na preko 200.000 m2 okružen zelenilom i sa predivnim pogledom na Tiran ostrvo. Hotel ima 414 soba.

Hotel Island Garden Resort 4*Lokacija: hotel se nalazi u zalivu Sharks Bay. Gosti hotela koriste koralnu plažu susednog hotela Island View na kojoj se nalazi ponton za ulazak u vodu. Hotelski šatl bus vozi do plaže na svakih 15 min. (pešice do plaže oko 8 min. hoda). Udaljen je 15 km od centra Namma bay, 5 km od aerodroma. Hotel ima ukupno 284 komforne sobe raspoređenih u dvospratne zgrade.

Hotel Coral Hills 4*Lokacija: 4 kilometara od sopstvene plaže do koje je organizovan prevoz hotelskim autobusom. Udaljen je 10 kilometara od Nama Bay-a, a od aerodroma 15 kilometara. Hotelska ponuda: hotel ima 94 sobe, 2 bazena, bazen za decu, lobi bar, bar pored bazena, tereni za košarku i fudbal, bilijar, igralište za decu.

Hotel Noria ResortLokacija: smešten u centru Šarm el Šeika - Namma Bay, poznat po odličnim rekreativnim sadržajima i usluzi. Od aerodroma je udaljen 11 km. Hotel ima privatnu plažu na svega 300 m od hotela do koje gosti imaju obezbeđen besplatan šatl bus. Priobalje je pokriveno koralima, pa je ulazak u vodu moguć preko pontona. Ležaljke i suncobrani na plaži i pored bazena su besplatni. Hotel ima 168 soba raspoređenih u pet zgrada.

Hotel Luna Sharm 3*Lokacija: hotel se nalazi u okrugu Hadaba, na uzvišenju Ras Um El Seid, oko 14 km od centra Naama Bay i oko 27 km od aerodroma. Udaljenost od peščane plaže je oko 2 km do koje goste besplatno prevozi šatl bus. Hotel ima 128 soba. Hotelski sadržaji: restoran, bar, dva bazena sa delom za decu, dečije igralište, bilijar, stoni tenis, večernji šatl bus do centra Naama Bay.

Hotel Falcon Hills 3*Lokacija: hotel se nalazi na uzvišenju Ras Um El Sid, poznatom kao raj za ronioce, oko 350 m od plaže Amfora ili Palm do kojih besplatno vozi šatl bus, kao i do centra Naama Bay (samo u večernjim časovima), 5 km od centra Naama Bay, 17 km od aerodroma. Ukupno ima 136 soba.

Hotel Verginia Sharm 3*Lokacija: hotel je idealno smešten u srcu Šarm el Šeika, u Hadabi, na uzvišenju Ras Um El Sid. Od privatne plaže je udaljen oko 350 m do koje je organizovan besplatan šatl bus, kao i do centra Naama Bay od kojeg je udaljen 7km. Hotel Verginia je u blizini trgovačko-zabavnog centra Mercato i udaljen je 18 km od aerodroma. Ima 160 soba.

Hotel Falcon Naama Star 3*Lokacija: hotel se nalazi oko 200 m od plaže, 700 m od centra Naama Bay, u središtu svih zbivanja, noćnog života, klubova, kafea i diskoteka, 7 km od Old marketa (starog centra Šarm el Šeika), 12 km od aerodroma. Hotel ima 185 soba. Hotelski sadržaji: restoran, bar na terasi i pored bazena, snek bar, beduin kafe, veliki spoljašnji bazen sa đakuzijem i delom za decu, tursko kupatilo, sauna, prostorije za masažu, internet, podavnica suvenira.

Hotel Island View Resort 5*Lokacija: hotel se nalazi u zalivu Sharks Bay. Smešten je na samom grebenu sa predivnim panoramskim pogledom na Crveno more. Udaljen je 15 km od centra Naama Bay, 3 km od aerodroma. Hotel ima 191 sobu, 296 Junior apartmana i 5 Executive apartmana.

Hotel Continental Plaza Beach 5*Lokacija: nalazi se u zalivu El Pasha Bay, pored zaliva Garden Reef, na peščanoj plaži sa pontonom za ulaz u vodu, oko 5 km udaljen od centra Namma Bay, 10 km od aerodroma. Hotel ima 654 sobe. Hotelski sadržaji: tri restorana, nekoliko barova, četiri spoljašnja bazena, prodavnice, internet centar, menjačnica, ambulanta, salon lepote, rent-a-car, servis za pranje i peglanje rublja.

Hotel Park Inn Sharm Resort 5* Lokacija: hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra Nabq Bay. Hotelska plaža je preko puta ulice a ležaljke i suncobrani su besplatni. Hotel je udaljen od centra Naama Bay 20 km, od aerodroma 7 km. Hotel ima 401 sobu. Hotelski sadržaji: dva restorana, pet barova, veliki akva park i dva spoljašnja bazena, spa centar sa đakuzijem, nekoliko sauna i parnim kupatilom, salon lepote, menjačnica, internet centar, usluge doktora, servis za pranje i peglanje rublja.

Hotel Hilton Sharm Waterfalls Resort 5*Lokacija: smešten na peščano-koralnoj plaži do koje se kaskadno spušta, a sobe su povezane sa plažom i recepcijom atraktivnom panoramskom uspinjačom. Hotel se nalazi u Hadabi, na uzvišenju Ras Um El Sid, u neposrednoj blizini atraktivnog turističkog centra Mercato, od centra Naama Bay je udaljen 7 km, od aerodroma 22 km. Hotel ima 400 soba.


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.