fbpx

Turska, Egejska, Marmaris

Hotel ADA JULIAN HOTEL MARMARIS

Lokacija
Hotel je udaljen 100 km od aerodroma Dalaman, a 133 km od bodrumskog aerodroma. Nalazi se na 3 km od centra Marmarisa. Hotel je otvoren 1995.godine,  renoviran je 2017. godine. 

Hotelski sadržaji
Od hotelskih sadržaja, gostima je na raspolaganju: glavni restoran, bar, spoljašnji bazen, tursko kupatilo, sauna, spa centar (masaže uz doplatu), teretana, WiFi (besplatno), usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu).

Smeštaj
Hotel raspolaže sa 108 standard i deluxe soba. Standard sobe su površine 21 m² i u njih se mogu smestiti najviše 3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta). Sve sobe imaju individualni klima uređaj, balkon, WiFi (uz doplatu), telefon (uz doplatu), TV, sef (uz doplatu), mini-bar (1 flaša vode po dolasku – besplatno), fen i set za čaj i kafu. 

Plaža
Gradska peščano-šljunkovita plaža je udaljena 100 m od hotela. Ležaljke i suncobrani se doplaćuju.

Sadržaj

Check In: 14:00
Check Out: 10:00
Čuvanje kućnih ljubimaca Ne
Internet Da, besplatno
WiFi pristup internetu
Bazen
Bazen na otvorenom
Usluge recepcije
24 satno radno vreme recepcije, Menjačnica
Klimatizovane sobe
Lift
Usluga peglanja
Broj restorana: 1
Hrana i piće
Bar
Dodatni sadržaj u objektu
Oprema za fitnes, Sauna, Masaža, Turska / Parna sauna

Rezervišite svoj odmor

Izaberite polazak iz kalendara, avionsku kartu i svoju sobu.

Rezervišite svoju sobu

Soba STANDART ROOM

Broj ležaja: 3
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
133 km
Centar
3 km
Plaža
100 m

Doživite mesto

Mesto Marmaris

Turska, Egejska

Marmaris je jedno od najpoznatijih letovališta Turske i priznati centar jedrenja istočnog Sredozemlja. Smešten je na jugozapadu zemlje, u provinciji Mugla, na mestu gde se susreću Egejsko i Sredozemno more. Grad se prostire u dolini uramljenoj borovima i oleanderima koji se kaskadno spuštaju sa okolnih brda prema moru. Od otvorenog mora zaliv je sakriven ostrvom i poluostrvom. U produžetku Marmarisa je mesto Ičmeler, popularan turistički gradić koji je smešten  u uvali sa dugom peščanom plažom, najlepšom u regiji. Celo mesto je posvećeno isključivo turizmu sa izuzetno uređenom infrastrukturom koju čine hoteli, restorani, prodavnice... Sa Marmarisom je povezan lokalnim dolmušima i prelepim šetalištem uz more.