fbpx

Turska, Egejska, Kušadası

Hotel AKBULUT HOTEL

Lokacija:
Hotel je udaljen 95 km od aerodroma u Izmiru i 120 km od aerodroma u Bodrumu, odnosno 19 km od centra Kušadasija. Hotel je otvoren 2009. godine. Zauzima površinu od 11.000 m².

Sadržaji hotela :
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspologanju: restoran, 3 bara, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, WiFi, pikado, šah, stoni tenis, tursko kupatilo, sauna, teretana, sportski tereni za košarku i odbojku na pesku, dečiji bazen i igralište. Plaća se: masaže, SPA centar, sportovi na vodi, usluge lekara, frizera, fotografa, dadilje, pranja, peglanja i hemijskog čišćenja veša.

Smeštaj:
U petospratnoj zgradi sa dva lifta se nalaze 70 standardnih (max 3 osobe, 21 m²) i 12 porodičnih soba (jedna prostorija, kreveti na sprat, max 3+1 osoba, 23 m²). Sve sobe imaju individualni klima uređaj, telefon, WiFi (besplatno), mini bar (voda po dolasku), sef (uz doplatu), TV, fen i balkon.

Plaža:
Privatna peščana plaža udaljena je 90 m od hotela. Ležaljke, suncobrani, dušeci, peškiri i bar na plaži su besplatni za goste hotela.

Sadržaj

Check In: 14:00
Check Out: 10:00
Čuvanje kućnih ljubimaca Ne
Internet Da, besplatno
WiFi pristup internetu
Bazen
Bazen na otvorenom
Deca dobrodošla
Klimatizovane sobe
Lift
Broj restorana: 1
Hrana i piće
Bar, Minibar
Dodatni sadržaj u objektu
Stoni tenis, Pikado, Teren za košarku, Teren za odbojku na pesku

Rezervišite svoj odmor

Izaberite polazak iz kalendara, avionsku kartu i svoju sobu.

Rezervišite svoju sobu

Soba LARGE ROOM WITH BUNKBED

Broj ležaja: 4
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Soba PROMO STANDARD ROOM

Broj ležaja: 3
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Soba STANDARD ROOM

Broj ležaja: 3
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
120 km
Centar
19 km
Plaža
90 m

Doživite mesto

Mesto Kušadasi

Turska, Egejska

Kušadasi je mali grad ali veliki turistički centar na obali Egejskog mora, udaljen oko 70 km južno od Izmira. Ime mu je nastalo od kombinacije reči „kuš“ i „ada“ – „ptičije ostrvo“. Mnogi vezuju naziv i sa susednim ostrvcetom povezanim nasipom sa kopnom, na koje su u prošlosti sletale ogromne količine ptica. Od 1413. godine, kada je pripao Osmanskom carstvu, postaje važna trgovačka luka. Od aerodroma u Bodrumu do Kušadasija transfer traje oko dva sata. Ono što najviše privlači turiste je prelepa priroda: razudjena obala sa brojnim živopisnim zalivima, brežuljci i stene koji se spuštaju sve do samog mora, bistra voda u svim nijansama plave, borove šume i prekrasni zalasci sunca. I naravno lepe, dugačke uglavnom peščane plaže. Najnovija je Pigal na samom ulasku u grad, vrlo popularna kod omladine zbog velikog izbora vodenih sportova i brojnih barova. Iz Kušadasija se brzo i lako može otići na izlete do Izmira, Efesa i Mileta kao i do obližnjeg grčkog ostrva Samos.