fbpx

Turska, Antalijska, Kemer

Hotel PIRATES BEACH CLUB

Lokacija

Hotel je udaljen 70 kilometara od aerodroma u Antaliji nalazi se u Mestu Tekirova 18 kilometara od Kemera  na samoj je obali mora. Sagrađen je 1994. godine, renoviran 2018. Hotel je okružen  šumom i zelenilom te je preporuka za porodice sa decom.

Hotelski sadržaji
Glavni i 3 a’la carte restorana (riblji, italijanski, turski – rezervacija uz doplatu), 5 barova, besplatan wi-fi, 3 spoljašnja bazena, 2 vodena tobogana, teretana, tursko kupatilo, parna soba, sauna, aerobik, akvabik, vaterpolo, teniski teren (po dogovoru), košarka, pikado, odbojka na pesku, jedrenje na dasci (uz licencu), vaterpolo, bicikli na vodi, kanu, stoni tenis, stoni fudbal, diskoteka, animacija, dečiji bazen, dečiji klub (4-12 godina), dečija diskoteka, mini zoo, bioskop, dečije igralište. Plaća se: doktor, masaža, prodavnice, časovi surfovanja i ronjenja, sportovi na vodi, usluga pranja veša.

Smeštaj
Hotelski kompleks čine dvospratni bungalovi koji raspolažu sa 248 standardnih soba (max 3+1 osoba, francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu/dete dodatni pomoćni ležaj, 26 m²), 8 dvosobnih apartmana (max 4 osobe, 45 m²) i 4 eko sobe (max 3+1 osoba, 11 m²). Svaka soba ima: individualni klima uređaj, kupatilo sa tuš kabinom, telefon, wifi besplatan, fen, papuče, bademantil, mini-bar (voda-besplatno), sef (besplatno), TV, balkon.

Plaža
Sopstvena, pešano-šljunkovita. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri su besplatni za goste hotela. Šatori na plaži uz doplatu.

Sadržaj

Check In: 14:00
Check Out: 10:00
Čuvanje kućnih ljubimaca Ne
Internet Da, besplatno
WiFi pristup internetu
Bazen
Bazen na otvorenom, Bazen za decu
Usluge recepcije
24 satno radno vreme recepcije, Menjačnica
Deca dobrodošla
Klimatizovane sobe
Porodične sobe
Broj restorana: 4
Hrana i piće
Bar, A la carte restoran, Snack bar, Room service
Dodatni sadržaj u objektu
Stoni tenis, Pikado, Bilijar, Oprema za fitnes, Sauna, Masaža, Turska / Parna sauna, Teren za tenis, Teren za odbojku na pesku

Rezervišite svoj odmor

Izaberite polazak iz kalendara, avionsku kartu i svoju sobu.

Rezervišite svoju sobu

Soba ECONOMY ROOM

Broj ležaja: 4
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Soba PROMO STANDARD ROOM

Broj ležaja: 4
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Soba STANDARD ROOM

Broj ležaja: 4
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Soba SUITE ROOM

Broj ležaja: 4
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
70 km
Centar
18 km
Plaža
20 m

Doživite mesto

Mesto Kemer

Turska, Antalijska

Kemer je poznato letovalište Antalijskog zaliva, udaljeno od aerodroma 42 km u istočnom pravcu. Nalazi se na obalskom pojasu izmedju mora i planina visokih oko 2000 metara ukrašene cvćem, bujnim zelenilom i gustim mediteranskim šumama. Stoga je i klima prijatnija i svežija. Njegovo područje obuhvataju i okolna naselja Beldibi, Kiriš, Tekirova, Gojnuk i Čanjuva. Sa severa i juga, letovališta okružuju ogromni hotelski kompleksi, posebno popularni kod ljubitelja sistema „sve uključeno“. Jedna od glavnih atrakcija Kemera je ulica Liman, centralna trgovačka tačka. U njoj su prodavnice svih vrsta, od uličnih tezgi do luksuznih butika. U gradu i okolnim mestima je veliki izbor restorana, barova i disko klubova. Najjeftiniji način prevoza su popularni „dolmuši“ – linijski taksiji koji cirkulišu od ranog jutra do duboko u noć i čija se usluga plaća direktno vozaču. U Kemeru su plaže široke i šljunkovite. Centralna gradska je dobro opremljena a „Moonlight“, šljunkovito-peščana, prilagodjena rekreaciji dece. Kod nekih luksuznih hotela, nasute su peskom ali je sam ulaz u vodu opet šljunkovit.