fbpx

Turska, Antalijska, Kemer

Hotel GOLDEN LOTUS HOTEL

Lokacija
Smešten je u centru Kemera, na oko 50 km od aerodroma u Antaliji.

Hotelski sadržaji 
Poseduje glavni restoran na bazi otvorenog bifea (samoposluživanje), lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, usluga pranja vesa, čuvanja dece, telefon, fax, internet kutak i komjuterske igre, prodavnice, sobna usluga, rent a car. wifi internet u lobiju je besplatan. Od ostalih sadržaja otvoreni bazen i zatvoreni bazen sa delom za decu, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, stoni tenis. Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaže, sportovi na vodi, bilijar, komjuterske igre; All inclusive(sve uključeno)na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), za doručak, kasni doručak,ručak, poslepodnevni kolači, čaj i kafa, večeru, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h. Al koncept ne uključuje: sva uvozna pića, flaširana pića, turska kafa, sveže voćne sokove, pića na plaži, sobna usluga.

Smeštaj 
Hotel ima ukupno 130 standarnih soba (veličine 18-25m2, max. 2+1 osoba). Economy sobe ( 18m2,spavaca soba,kupatilo, nemaju balkon,pogled na atrijum ). Svaka smeštajna jednica ima kupatilo sa tušem ili kadom, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, fen, minibar (voda i sokovi po dolasku), SAT TV sa muzičkim kanalima, balkon ili terasa, sef (uz doplatu), tepih ili laminat.

Plaža
Hotel se nalazi na šljunkovitoj plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži i na bazenu se ne naplaćuju, na doku se ležaljke i suncobrani naplaćuju. Peškiri za plažu se dobijaju uz depozit.

Sadržaj

Check In: 14:00
Check Out: 10:00
Čuvanje kućnih ljubimaca Ne
Internet Da, besplatno
WiFi pristup na javnim mestima
Bazen
Bazen na otvorenom, Unutrašnji bazen
Usluge recepcije
24 satno radno vreme recepcije, Menjačnica
Višejezično osoblje
Klimatizovane sobe
Hemijsko čišćenje
Usluga peglanja
Broj restorana: 1
Hrana i piće
Bar, Room service, A la carte restoran, Minibar
Dodatni sadržaj u objektu
Oprema za fitnes, Sauna, Masaža, Turska / Parna sauna, Stoni tenis, Bilijar

Rezervišite svoj odmor

Izaberite polazak iz kalendara, avionsku kartu i svoju sobu.

Rezervišite svoju sobu

Soba ECONOMY ROOM

Broj ležaja: 3
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Soba STANDARD ROOM

Broj ležaja: 3
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
55 km
Centar
100 m
Plaža
20 m

Doživite mesto

Mesto Kemer

Turska, Antalijska

Kemer je poznato letovalište Antalijskog zaliva, udaljeno od aerodroma 42 km u istočnom pravcu. Nalazi se na obalskom pojasu izmedju mora i planina visokih oko 2000 metara ukrašene cvćem, bujnim zelenilom i gustim mediteranskim šumama. Stoga je i klima prijatnija i svežija. Njegovo područje obuhvataju i okolna naselja Beldibi, Kiriš, Tekirova, Gojnuk i Čanjuva. Sa severa i juga, letovališta okružuju ogromni hotelski kompleksi, posebno popularni kod ljubitelja sistema „sve uključeno“. Jedna od glavnih atrakcija Kemera je ulica Liman, centralna trgovačka tačka. U njoj su prodavnice svih vrsta, od uličnih tezgi do luksuznih butika. U gradu i okolnim mestima je veliki izbor restorana, barova i disko klubova. Najjeftiniji način prevoza su popularni „dolmuši“ – linijski taksiji koji cirkulišu od ranog jutra do duboko u noć i čija se usluga plaća direktno vozaču. U Kemeru su plaže široke i šljunkovite. Centralna gradska je dobro opremljena a „Moonlight“, šljunkovito-peščana, prilagodjena rekreaciji dece. Kod nekih luksuznih hotela, nasute su peskom ali je sam ulaz u vodu opet šljunkovit.