NASLOVNA

ZIMOVANJE

NOVA GODINA

WELLNESS & SPA

EVROPA

JESENJA PUTOVANJA

PROLEĆNA PUTOVANJA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SRBIJA

TOP PONUDE - AKCIJE

AVIO KARTE ZA CEO SVET

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

LETOVANJE

BELEK

Excellent Small Medium Enterprises
IATA
AMADEUS
Instagram

Belek je moderno luksuzno letovalište koje se nalazi 35km od Antalije. U ovoj oblasti se antičko i moderno spajaju u jedinstveno iskustvo pružajući najbolju kombinaciju atmosfere, arhitekture, istorije, arheoloških nalazišta, muzeja, bazara i veliki izbor fascinirajućih ručnih radova, od tepiha do nakita.

Hotel Papillon Ayscha 5*, Belek

Lokacija: na peščanoj plaži, 4 km od grada Belek, 35 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima 363 sobe, 232 standardne sobe, 61 porodičnu sobu, 56 vila. Renoviran je 2013. godine. Visoko cenjeni hotel u svetu turizma, poznat po svojoj usluzi i kvalitetu a nalazi se u prelepom ambijentu sa puno zelenila.

Hotelska ponuda: glavni restoran, pet a la carte restorana (italijanski, riblji, turski, azijski i meksički), šest barova, pet otvorenih bazena, bazen za decu, unutrašnji bazen, akvapark, tursko kupatilo, sauna, masaža, đakuzi, internet (bežični dostupan na recepciji), frizer, prodavnice.

Standardne sobe: klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, sef, kupatilo, fen, balkon.

Ponuda za najmlađe: bazen za decu, akvapark, dečiji bife u okviru glavnog restorana, dečije igralište, mini klub za decu od 04-12 godina, junior klub, diskoteka, bioskop, animacija.

Sportske aktivnosti: tenis (dva terena), bilijar, boćanje, streljaštvo, pikado, step, aerobik, košarka, odbojka, kuglanje, stoni tenis, fitness centar, sportovi na vodi.

Ishrana: high class all inclusive – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, snack, večera, noćni obrok, show cooking za vreme večere, sva alkoholna i bezalkoholna pića od 23:00-02:00h, sladoled od 15:00-18:00h, u Harmony poslastičarnici od 10:00-18:00h sveži sokovi, kafa i kolači, gozleme od 12:00-16:00h; snack meni na plaži od 12:00-16:00h, pečeni krompir i sendvič od 12:00-16:00h, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela).

Usluge i aktivnosti uz doplatu: uvozna pića, sobna usluga izmedju 06:00-24:00h, ceđeni sokovi, masaža, spa i wellness centar, bilijar, sportovi na vodi, frizer, servis za pranje rublja, telefon, internet cafe, prodavnice.

Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.

Belek, tel. + 90 242 710 12 00

www.papillon.com.tr

Hotel Maxx Royal Belek 5*,Belek

Lokacija: na peščanoj plaži dugoj 300 m, od aerodroma u Antaliji je udaljen 35 km. Otvoren 2011. godine kao hotel vrhunskog luksuza i usluge. Nalazi se na površini od 1.040.500 m², ima ukupno 429 soba.

Hotelska ponuda: glavni restoran, šest a la carte restorana, 15 barova, poslastičarnica, pet snack restorana, jedan dečiji restoran, sedam otvorenih bazena i dva unutrašnja, od kojih je jedan sa slanom vodom, jedan dečiji otvoreni i jedan unutrašnji bazen, bioskop, spa centar, disko, internet, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, akvapark sa oko 11 različitih tobogana, časovi plesa, kuvanja i pravljenja koktela, show programi.

Standardne suite sobe (cca 80m²): klima uređaj, sef, bežični internet, telefon, LCD TV, mini bar, bademantil i papuče, dvd plejer, set za kafu i čaj, za decu do 6 godina mleko, a Nesquik za decu od 7 do 12 godina, bademantili i papuče i za decu, kupatilo, fen.

Ponuda za najmlađe: “Maxxi Land“ za decu od 1 do 17 godina sa svojom recepcijom, show programi sa decom, mogućnost roditelja da putem mobilnog ili TV-a posmatraju svoju decu u Maxxi Land-u, bazen za decu sa toboganima, akvapark, dečiji meni, dečji restoran u Maxxi Land-u, igralište, mini disko, mini bioskop, animacija, opremljene kuhinje za majke koje same spremaju hranu deci.

Sportske aktivnosti: kuglanje, bilijar, pikado, stoni tenis, aerobik, boćanje, odbojka na plaži, gimnastika u vodi, joga, košarka, vaterpolo, pilates, fudbal, fitnes.

Ishrana: all inclusive „sve uključeno“ – doručak, ručak, snack, večera, noćni obrok, ceđeni sokovi od pomorandže i grejpfruta za vreme doručka, branč svake nedelje, poslastičarnica od 10.00-22.00h, u Maxxi Lendu (za decu) sladoled, voće i kolači od 16.00-17.00h, snekovi, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje, izbor više jela).

Usluge i aktivnosti uz doplatu: a la carte restorani (20 eur po osobi, deca do 6 godina besplatno, od 7-12 godina 50% popust, uz rezervaciju), perionica veša, večere na molu, pavoljoni na molu, rentiranje automobila na struju, čajdžinica od 16.00-18.00h (rezervacija), Golf club bar, nargile bar, room servis, kuglanje, bilijar, Nintendo, časovi ronjenja, časovi plivanja, sportovi na vodi, privatni trener za fitnes, časovi tenisa i iznajmljivanje profesionalne opreme, masaže, hamam, usluge čuvanja dece.

Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.

www.maxxroyal.com

Hotel Susesi Deluxe Resort & Spa 5*,Belek

Lokacija: na peščanoj plaži, 1 km od grada Belek, 35 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima 554 soba, 327 deluxe soba, 141 apartman. Izuzetno zanimljiv hotel koji je zbog velikog broja rečica i potoka (veštačkih) dobio ime “zvuk vode”.

Hotelska ponuda: glavni restoran, jedan restoran za odrasle, šest a la carte restorana (američki, italijanski, azijski, riblji, turski i meksički), dvanaest barova, poslastičarnica, tri otvorena bazena i jedan otvoreni mali bazen, dva unutrašnja bazena, akva park, tobogani, masaža, sauna, tursko kupatilo, spa, đakuzi, diskoteka, bioskop, frizer, internet, servis za pranje rublja, prodavnice.

Deluxe sobe (cca 40 m²): klima uređaj, SAT TV, telefon, kablovski internet u sobi, mini bar, set za kafu i čaj, sef, kupatilo, fen, balkon.

Ponuda za najmlađe: bazen za decu, igralište, igraonica, mini disko, mini klub Kareta za decu od 4 do 12 godina sa radnim vremenom od 10:00-23:00h, akvapark, mini bioskop, animacija, dečiji bife od 11:00-23:00h u okviru Kareta dečijeg kluba.

Sportske aktivnosti: bilijar, pikado, tenis, taj-bo, pilates, stoni tenis, odbojka, košarka, mini golf, ronjenje, fitnes, aerobik, sportovi na vodi.

Ishrana: ultra all inclusive – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, večera, snekovi od 12:00-16:00h, gozleme od 12:00-16:00h, Aqua bistro restoran za starije od 16 godina, sveže ceđeni sokovi u Vitamin baru u periodu od 10:00-19:00h, poslastičarnica od 16:00-23:30h, ponoćni bife od 24:00-06:00h, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela).

Usluge i aktivnosti uz doplatu: uvozna pića, sva flaširana pića, a la carte restorani, Bakus bar sa odabranim vinima, vip spa, masaža, bilijar, sobna usluga, tenis u noćnim terminima i časovi tenisa, ronjenje, sportovi na vodi, igraonica, telefon, internet, servis za pranje rublja, frizer, prodavnice. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni, peškiri se uzimaju uz karticu.

{gallery}Hotel-Susesi-Deluxe-Resort-Spa-5{/gallery}

Belek, tel. + 90 242 710 24 00

href="http://www.susesihotel.com" target="_blank">www.susesihotel.com

Hotel VERA SEAGATE RESORT 5*,Belek

Lokacija: na peščanoj plaži, 35 km od aerodroma u Antaliji. Zauzima površinu od 7800 m². Hotel ima 235 soba i renoviran je 2013 godine.

Hotelska ponuda: glavni restoran, a la carte restoran koji se dodatno naplaćuje i sa predrezervacijom, četiri bara, bazeni za decu i odrasle, tobogani, jedan zatvoreni bazen, tursko kupatilo, spa i fitnes centar.

Standardne sobe: klima uređaj, tepih na podu, TV, mini bar (beslatan po dolasku), sef, telefon, kupatilo, fen, balkon / terasa.

Ponuda za najmlađe: mini klub za decu od 4 do 12 godina, igralište, igraonica, mini disco.

Sportske aktivnosti: teniski teren besplatno po danu, stoni tenis, pikado, odbojka na plaži, fitnes centar.

Ishrana: ultra all inclusive- do 02:00h - doručak i kasni doručak, ručak, večera, po principu samoposluživanja, užine tokom dana, bezalkoholna domaća pića kao i neka strana pića, snekovi od 12:00-16:00h, 17:00-18:00h kolači i keksi uz čaj, kasni snack (supa) od 23:30-24:00h.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: sva pića i hrana posle 02:00h, uvozna pića, sva flaširana pića, sveže ceđeni sokovi osim uz doručak, internet cafe, masaže, spa centar, frizer, sportovi na vodi, osvetljenje za teren.

Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.

Boazkent, Belek, tel. + 90 242 731 01 01

www.verahotelseagate.com

Hotel Crystal Family Resort & Spa 5*,Belek

Lokacija: na peščanoj plaži, 40 km od aerodroma Antalija, prostire se na površini od 23.000 m² od čega je 15.000m² pod prelepim vrtom. Hotel ima ukupno 372 sobe, sastoji se od četiri zgrade na po pet spratova.

Hotelska ponuda: glavni restoran, tri a la carte restorana (turski, meksički i italijanski - deci do 7 godina nije dozvoljen ulaz) od kojih svaki može da se koristi jednom u toku boravka i sa predrezervacijom, šest barova, bežični internet (protok preko 56 kbps se plaća), dva otvorena bazena od kojih jedan ima tri tobogana, jedan zatvoreni bazen, tursko kupatilo, sauna, šok-tuš, džakuzi, fitnes centar.

Standardne sobe: klima uređaj, tepih na podu, TV i bežična internet konekcija do 56 kbps, preko toga uz doplatu, mini bar, sef, telefon, kupatilo, fen, balkon.

Porodične sobe: sastoje se od dve prostorije u nizu od kojih je dečija prolazna i nema prozore, druga je roditeljska ima i prozore i balkon. Odvojene su vratima i u svakoj sobi se nalaze po dva kreveta. Imaju jedno kupatilo i jedan balkon. Opremljene su isto kao i standardne.

Ponuda za najmlađe: mini klub za decu od 4 do 12 godina, junior klub za decu od 13 do 16 godina, dečiji bazen sa akvaparkom, igralište, dečiji bife.

Sportske aktivnosti: aerobik, akvabik, košarka u sali, tenis i stoni tenis, kuglanje, bilijar, stoni fudbal.

Ishrana: ultra all inclusive- doručak i kasni doručak, ručak, večera, kasna večera po principu samoposluživanja, užine tokom dana, bezalkoholna domaća pića kao i neka strana pića, gozleme se služe od 11:30-16:30h, snekovi od 12:00-16:30h, 17:00-23:00h kolači i keksi u lobi baru, vafli od 16:00-17:00, sladoled od 13:00-18:00h, kolači i čaj od 17:00-18:00 sve u Lagoon baru, kasni snack od 23:30-00:30h, kasni snekovi u Lagoon baru od 00:30-07:00h, poseban deo za dijabetičare i decu.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: luksuzna uvozna vina, luksuzni uvozni šampanjac, konjak, viski i neka druga uvozna luksuzna pića, sva alkoholna pića koja se poslužuju u terminu od 01:00 do 10:00h, flaširana alkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, internet cafe, internet u sobi preko 56 Kbps, masaže, spa centar, frizer, sportovi na vodi, osvetljenje za teniski teren, oprema i časovi, sobna usluga, hemijsko čišćenje, telefon, kuglanje, bilijar, stoni fudbal, igraonica i video igrice.

Ležaljke, suncobrani, madraci na plaži i peškiri (uz karticu i depozit) su besplatni.

Boazkent-Belek, tel. +90 242 731 10 50

www.crystalhotels.com.tr

Hotel Calista Luxury Resort 5*,Belek

Lokacija: na peščanoj plaži i obroncima borove šume smestio se ovaj odličan hotel koji sa pravom nosi ime Caliste - boginje lepote, u gradu Belek, 35 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima 502 sobe, 63 porodične sobe i 14 vila.

Hotelska ponuda: glavni restoran, šest a la carte restorana (japanski, italijanski, turski, riblji, južnoamerički, grill), dva snack restorana uz bazen i u vrtu, devet barova, otvoreni i unutrašnji bazeni za odrasle, bazeni za decu, akvapark, četiri tobogana, spa, aerobik, kuglana, četiri teniska terena, đakuzi, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, masaže, frizer, internet, animacija, noćni klub, diskoteka, servis za pranje rublja, prodavnice.

Standardne sobe (cca 52 m²): klima uređaj, SAT TV, telefon, bežični internet, kablovska internet konekcija, garderober, pegla i daska za peglanje, mini bar, sef, kupatilo, fen, balkon.

Ponuda za najmlađe: Calimero dečiji klub za sve uzraste do 17 godina, bazen za decu, tobogani, dečiji meni, animacija, igraonica.

Sportske aktivnosti: tenis, stoni tenis, fudbal, košarka, bilijar, odbojka, fitnes, sportovi na vodi.

Ishrana: all inclusive „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, snack, večera, noćni obrok, kafa, čaj i kolači (café Calista), sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima kao i sladoled (samoposluživanje – izbor više jela).

Usluge i aktivnosti uz doplatu: uvozna pića, restoran vip tipa, a la carte restorani, šampanjac, uvozna vina, energetska pića, sobna usluga, sportovi na vodi, časovi surfinga i jedrenja, tenis u noćnim terminima i časovi, bilijar, kuglanje, play station 2, stoni fudbal, golf, spa, masaže, frizer, servis za pranje rublja, telefon, igraonica, internet, internet cafe, Pay TV, paviljoni na plaži, prodavnice.

Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.

Belek, tel. + 90 242 710 0101

www.calista.com.tr

Hotel Bellis deluxe hotel 5*,Belek

Lokacija: na peščanoj plaži, 3 km od centra grada Belek, 32 km od aerodroma u Antaliji. Hotel se sastoji iz glavne zgrade i vila u okruženju, ima 600 soba.

Hotelska ponuda: glavni restoran, a la carte restorani (meksički, steak, sushi), pet barova, otvoreni i unutrašnji bazeni za odrasle, bazeni za decu, akvapark sa ukupno 14 tobogana za decu i odrasle, teniski tereni, bežični internet, zoološki vrt, jahački klub, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, đakuzi, masaže, bioskop, internet, diskoteka, frizer, servis za pranje rublja, prodavnica.

Standardne sobe veličine oko 25 m²: klima uređaj, tepih, SAT TV, telefon, mini bar, sef, kupatilo, fen, balkon.

Ponuda za najmlađe: otvoreni i unutrašnji bazen za decu, akvapark, tobogani, dečiji meni, mini klub za decu od 4-12 godina, klub za decu od 13-16 godina, mini disko, igraonica, igralište, animacija. Hotel ima koncept za bebe (hrana, kade za kupanje, sterilizatori flašica itd).

Sportske aktivnosti: tenis, stoni tenis, bilijar, kuglanje, golf, košarka, odbojka, pikado, aerobik, fitness, sportovi na vodi.

Ishrana: ultra all inclusive – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, snack, večera, noćni obrok, gozleme od 10:00-16:00h, palačinke od 12:00-16:00h, sladoled od 10:00-24:00h, poslastičarnica, bar na plaži, alkoholna i bezalkoholna pića u diskoteci od 23:00-02:00h, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela).

Usluge i aktivnosti uz doplatu: uvozna pića, sobna usluga, a la carte restorani 10 eur po osobi, ceđeni sokovi, pakovani sladoled na baru, sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene i časovi tenisa, segway, jahački klub, masaža, frizer, servis za pranje rublja, telefon, internet cafe, igraonica, prodavnice.

Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.

Belek, tel .+ 90 242 710 21 00

www.bellis.com.tr

Hotel Voyage Belek Golf & Spa 5*,Belek

Lokacija: na peščanoj plaži, u fantastičnom ambijentu borove šume, 2 km od centra grada Belek, 35 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima 587 soba i sastoji se iz dve glavne zgrade sa delimičnim pogledom na more, A bloka sa pogledom na kopno, B bloka sa pogledom na vrt i bungalova.

Hotelska ponuda: glavni restoran, osam a la carte restorana (turski, italijanski, kineski, meksički, riblji, grčki, tappanyaki, steak house), jedan restoran za odrasle (preko 16 god.), 12 barova, otvoreni bazeni za odrasle, unutrašnji bazen, bazeni za decu, akvapark, pet tobogana, tursko kupatilo, sauna, masaža, parno kupatilo, đakuzi, spa, frizer, servis za pranje rublja, bioskop, diskoteka, internet konekcija u lobiju, prodavnice.

Standardne sobe: klima uređaj, tepih na podu osim u bungalovima gde su pločice, SAT TV, telefon, mini bar, sef, kupatilo, fen, balkon, papuče i bademantili i ketler u svim tipovima soba osim u B bloku i u bungalovima.

Ponuda za najmlađe: bazen za decu, dečiji meni, akvapark sa toboganima, igralište, klubovi za decu uzrasta od 4 do 15 godina, igraonica, animacija, luna park (besplatan za decu od 3-14.99 godina), mleko za bebe 24 sata na Biberon baru (recepcija).

Sportske aktivnosti: tenis, bilijar, pikado, mini golf, mini fudbal, stoni tenis, odbojka, aerobik, fitnes, sportovi na vodi.

Ishrana: ultra all inclusive – „sve uključeno“ – doručak, ručak, snack, večera, noćni obrok, dečiji meni za sva tri obroka, gozleme od 11:00-16:30h, pite, doneri od 12:30-16:30h, sladoled od 10:00-18:00h, poslastičarnica od 11:00-18:00h, sveže voċe na plaži od 15:00-17:00h, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela). A’la carte restorani se mogu koristiti jednom tokom boravka svi uz rezervaciju.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: uvozna pića, ceđeni sokovi, a la carte restoran sa japanskom kuhinjom i steak house, spa, masaža, ronjenje, bilijar, kuglanje, tenis u noćnim terminima i oprema, golf teren sa 18 rupa, sportovi na vodi, internet cafe, telefon, igraonica, frizer, servis za pranje rublja i prodavnice. Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.

{gallery}Hotel-Voyage-Belek-Golf-Spa-5{/gallery}

Belek, tel. + 90 242 710 25 00

www.voyageotel.com

Hotel REGNUM CARYA GOLF & SPA RESORT 5*,Belek

Lokacija: na peščanoj plaži, 1 km od centra grada Belek, 45 km od aerodroma u Antaliji. Hotel se sastoji iz glavne zgrade i bungalova, ima 338 soba, 219 standardnih soba i 40 porodičnih soba.

Hotelska ponuda: glavni restoran, četiri a la carte restorana (italijanski, turski, riblji i orijentalni i Teppenyaki), 10 barova, otvoreni i unutrašnji bazeni za odrasle, bazeni za decu, tobogani, akvapark, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, đakuzi, masaže, bioskop, internet, diskoteka, frizer, servis za pranje rublja, prodavnica.

Luxury sobe veličine oko 50 m²: klima uređaj, SAT TV, telefon, wifi, mini bar, set za kafu i čaj, sef, kupatilo, bademantil, papuče fen, pegla i daska za peglanje, balkon.

Ponuda za najmlađe: otvoreni i unutrašnji bazen za decu, akvapark, tobogani, dečiji meni, mini klub za decu od 4-6 godina, 7-12 i 13-17 godina, mini disko, igraonica, igralište, animacija, hrana za bebe i za decu.

Sportske aktivnosti: Les Mills program, tenis (6 terena), stoni tenis, bilijar, kuglanje, golf, košarka, pikado, aerobik, fitness, sportovi na vodi.

Ishrana: luxury all inclusive – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, snack, večera, noćni obrok, gozleme od 12:00-16:00 h, palačinke od 12:00-16:00h, sladoled od 15:00-17:00h, kuvarski show u toku večere, alkoholna i bezalkoholna pića u diskoteci od 23:00-02:00h, domaća alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela).

Usluge i aktivnosti uz doplatu: uvozna pića, A ‘la Carte restorani 20 eur po osobi, sobna usluga, A la`carte doručak 15 eur po osobi, kuglanje, sportovi na vodi, masaža, frizer, servis za pranje rublja, telefon, internet cafe, igraonica, prodavnice.

Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.

Belek, tel. +90 242 710 3434

www.regnumhotels.com

Hotel Limak Atlantis 5*,Belek

Lokacija: na peščanoj plaži, 35 km od aerodroma u Antaliji. Bašta hotela je u borovini te je ovaj hotel odličan izbor za porodični odmor. Hotel ima 375 soba raspoređenih u glavnoj zgardi i resortu.

Hotelski sadržaji: glavni restoran, dva snack restorana, šest a la carte restorana, šest barova, pet otvorenih bazena bazen za decu, četiri tobogana u akvaparku, spa, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, masaža, đakuzi, internet, kuglana, servis za pranje rublja, frizer, prodavnice.

Standardne sobe: klima uređaj, SAT TV, radio, telefon, minibar, tepih na podu, internet konekcija, sef, kupatilo, fen, balkon.

Ponuda za najmlađe: bazeni za decu, tobogani, akvapark, mini klub za decu, Junior club za decu od 13-16 godina, animacija.

Sportske aktivnosti: tenisi, kuglanje, bilijar, stoni tenis, fitnes, sportovi na vodi.

Ishrana: ultra all inclusive – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, snack, večera, noćni obrok, domaća alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela), gozleme od 13:00-16:00h, kafa, čaj i kolači od od 12:00-17:00, sladoled na Beach baru i Lykia baru od od 13:00-17:00h.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: sveže ceđeni voćni sokovi osim uz doručak, energetska pića, neka uvozna pića, tri a’la carte restorana (italijanski, meksički i riblji), sobna usluga od 04.30-02.00, bilijar, kuglanje, internet kafe, časovi tenisa, reketi i loptice kao i osvetljenje, sportovi na vodi, masaže, servis za pranje rublja, telefon.

Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.

{gallery}turska/belek/hotel-limak-atlantis{/gallery}

www.limakhotels.com


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.