fbpx

Turska, Antalijska, Alanja

Hotel AZAK HOTEL

Lokacija
Hotel Azak se nalazi na peščanoj plaži Kleopatra, 800 m do centra grada i 120 km od aerodrome u Antaliji. Hotel ima 62 sobe i renoviran je 2011. godine. 

Sadržaji hotela
Glavni restoran, a la carte restoran, 3 bara, spoljašnji bazen sa delom za decu, TV sala, fitnes centar, doktor, usluga pranja veša, bilijar, tursko kupatilo i sauna, fitnes centar, manji dečiji bazen. Plaća se: masaža, tursko kupatilo, sportovi na vodi na plaži, bilijar.

Smeštaj
Hotel ima 60 standardnih soba za max 2+1 osobu, površine oko 21 m². Svaka soba ima kupatilo, fen za sušenje kose, SAT TV, telefon, mini bar (uz doplatu), individualni klima uredjaj, sef(uz doplatu), balkon ili terasa.

Plaža
Hotel se nalazi direktno na Kleopatrinoj plazi. Ležaljke i suncobrani se dodatno doplaćuju. Hotel ne poseduje peškire za plažu.

Sadržaj

Check In: 14:00
Check Out: 10:00
Čuvanje kućnih ljubimaca Ne
Internet Da, besplatno
Žičani pristup internetu u javnim prostorima
Bazen
Bazen na otvorenom, Zajednički bazen
Usluge recepcije
24 satno radno vreme recepcije, Menjačnica, Sef
Višejezično osoblje
Deca dobrodošla
Klimatizovane sobe
Lift
Broj restorana: 1
Hrana i piće
Bar, A la carte restoran, Minibar
Dodatni sadržaj u objektu
Stoni tenis, Masaža, Sauna, Turska / Parna sauna

Rezervišite svoj odmor

Izaberite polazak iz kalendara, avionsku kartu i svoju sobu.

Rezervišite svoju sobu

Soba ECONOMY ROOM

Broj ležaja: 3
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Soba STANDARD ROOM

Broj ležaja: 3
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
120 km
Centar
800 m
Plaža
20 m

Doživite mesto

Mesto Alanja

Turska, Antalijska

Alanja je grad na mediteranskoj strani Turske prepun živosti i atmosfere. Turiste privlače toplo more i lepe plaže označene „plavom zastavicom“ kao i prihvatljive cene za svačiji džep. Ljubitelji opuštenosti i osame mogu da se relaksiraju daleko od gužve a mladi da uživaju u klubovima i na bučnim zabavama u centru grada ili u blizini pristaništa.

Sa aerodroma u Antaliji se stiže za oko 1.30 h vožnje (120 km). Plaže u Alanji spadaju medju najbolje u Turskoj. Voda je na njima prozračna i bistra, a infrastruktura dobro razvijena. Obala je podeljena na dva dela isturenom stenom. Svaka strana ima po dve graske plaže. Najpopularnijom se smatra „Kleopatra“ koja se proteže u zapadnom predgradju u dužini od oko 2 km. Na njoj je voda bistra čak i kada je voda uzburkana. Na nekim mestima je ulaz u vodu oštar i dubina počinje brzo pa te delove roditelji sa decom izbegavaju. Glavna trgovačka ulica je bulevar Ataturka a na tezgama na bazaru je moguće cenkanje. Glavna znamenitost Alanje je Crvena kula a u okolini su druge brojne gradjevine i nprirodne lepote koje se ne smeju zaobići.