fbpx

Turska, Antalijska, Alanja

Hotel ALAADDIN BEACH HOTEL

Lokacija
Izgrađen 1965. godine, poslednji put renoviran 2013. godine, udaljen je 120 km od aerodroma u Antaliji i 800 m od centra Alanje.

Hotelski sadržaj
Glavni i a’la carte restoran, bar, otvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, bilijar, sportovi na vodi, ležaljke i suncobrani na plaži.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 65 soba. Standardne sobe (max 3 osobe, francuski lezaj ili dva odvojena kreveta,  20-23m2) i suite (max 2 osobe, 40m2). Svaka soba ima: klima uređaj, fen, telefon, mini bar, pristup wi-fi, Led TV, sef.

Plaža
Smešten je na prelepoj Kleopatrinoj plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži se plaćaju.

Sadržaj

Check In: 14:00
Check Out: 10:00
Čuvanje kućnih ljubimaca Ne
Internet Da, uz doplatu
WiFi pristup internetu
Bazen
Bazen na otvorenom
Usluge recepcije
24 satno radno vreme recepcije, Menjačnica
Klimatizovane sobe
Broj restorana: 1
Hrana i piće
Room service, Snack bar
Dodatni sadržaj u objektu
Bilijar, Sauna, Masaža, Turska / Parna sauna

Rezervišite svoj odmor

Izaberite polazak iz kalendara, avionsku kartu i svoju sobu.

Rezervišite svoju sobu

Soba ECONOMY ROOM

Broj ležaja: 3
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Soba STANDARD ROOM

Broj ležaja: 3
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
120 km
Centar
800 m
Plaža
10 m

Doživite mesto

Mesto Alanja

Turska, Antalijska

Alanja je grad na mediteranskoj strani Turske prepun živosti i atmosfere. Turiste privlače toplo more i lepe plaže označene „plavom zastavicom“ kao i prihvatljive cene za svačiji džep. Ljubitelji opuštenosti i osame mogu da se relaksiraju daleko od gužve a mladi da uživaju u klubovima i na bučnim zabavama u centru grada ili u blizini pristaništa.

Sa aerodroma u Antaliji se stiže za oko 1.30 h vožnje (120 km). Plaže u Alanji spadaju medju najbolje u Turskoj. Voda je na njima prozračna i bistra, a infrastruktura dobro razvijena. Obala je podeljena na dva dela isturenom stenom. Svaka strana ima po dve graske plaže. Najpopularnijom se smatra „Kleopatra“ koja se proteže u zapadnom predgradju u dužini od oko 2 km. Na njoj je voda bistra čak i kada je voda uzburkana. Na nekim mestima je ulaz u vodu oštar i dubina počinje brzo pa te delove roditelji sa decom izbegavaju. Glavna trgovačka ulica je bulevar Ataturka a na tezgama na bazaru je moguće cenkanje. Glavna znamenitost Alanje je Crvena kula a u okolini su druge brojne gradjevine i nprirodne lepote koje se ne smeju zaobići.