fbpx

Tunis, Hammamet

Hotel Nozha Beach

RANI BUKING
Naša preporuka

Lokacija
Hotel direktno izlazi na lepu peščanu plažu u zoni Severnog Hamameta. Od centra Hamameta udaljen je oko 7 km. Golf tereni “Citrus” i “Jasmin” udaljeni su oko 20 km. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko sat vremena, od Enfide oko sat vremena, a od Monastira oko dva sata (oko 116 km).

Hotelski sadržaji 
Hotel čine tri zgrade, a 2009.godine je renoviran u celini. Oko hotela se nalazi dobro razvijena turistička zona sa brojnim prodavnicama, kafićima i restoranima. Hotel pripada španskom lancu hotela „Vincci“. Hotel karakterišu dobra kuhinja, uslužno osoblje i puno sadržaja. Gostima na raspolaganju stoje recepcija, menjačnica, bankomat, glavni restoran, tri tematska restorana, tri bara, mavarski kafe, dva otvorena bazena i zatvoreni bazena, dečiji bazen, dečiji klub, Spa centar (masaža i hidromasaža, hamam, sauna), frizerski salon, prodavnica, amfiteatar na otvorenom, animacija (sportovi i igre u toku dana, zabavni programi noću). Postoji mogućnost korišćenja interneta i bežičnog interneta u lobiju uz doplatu. Ležaljke, suncobrani i dušeci se ne naplaćuju. Peškiri za bazen i plažu mogu se dobiti uz depozit.

Smeštaj
Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe su komforne, klimatizovane, vrlo ukusno i moderno nameštene sa kupatilom,  fenom za kosu, opremljene SAT TV,  telefonom, sefom (uz doplatu, na licu mesta), mini barom (uz doplatu, na licu mesta) i gledaju prema moru ili parku, sa balkonom ili terasom.

Usluga
All inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima

Plaža
Peščana plaža, isped hotela.

Sadržaj

Bazen
Bazen na otvorenom, Unutrašnji bazen
Usluge recepcije
24 satno radno vreme recepcije
Deca dobrodošla
Klimatizovane sobe
Dodatni sadržaj u objektu
Dečije igralište, Pikado, Oprema za fitnes, Sauna, Masaža, Turska / Parna sauna, Teren za tenis

Rezervišite svoj odmor

Izaberite polazak iz kalendara, avionsku kartu i svoju sobu.

Rezervišite svoju sobu

Dvokrevetna standard pogled bašta. All Inclusive

Broj ležaja: 2 + 1
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Dvokrevetna standard pogled more. All Inclusive

Broj ležaja: 2 + 1
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
116 km
Centar
7 km
Plaža
20 m