Excellent SME

OPATIJA

HOTEL KRISTAL 4*Hotel je smešten uz samu obalu na opatijskom šetalistu lungomare u neposrednoj blizini središta Opatije, opatijskog gradskog kupališta i rehabilitacionog centra Thalassotherapia. Sve sobe imaju SAT TV, telefon, klima uređaj, mini bar, a većina soba je sa pogledom na more. Zatvoren bazen sa grejanom morskom vodom, sauna, masaža, klimatizovani restoran i kafana, snek bar, noćni bar, frizerski salon i parkiralište neki su od sadržaja ovoga hotela. Ishrana – švedski sto.

Upoznajte Hrvatsku

Hrvatska (službeni naziv: Republika Hrvatska) evropska je država, geografski smeštena na prelazu iz Srednje u Jugoistočnu Evropu. Hrvatska se graniči na severu sa Slovenijom i Mađarskom, na istoku sa Srbijom, na jugu i istoku s Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom. S Italijom ima morsku granicu. Tokom hrvatske istorije najznačajniji kulturni uticaji dolazili su iz srednjoevropskog i sredozemnog kulturnog kruga.

Upoznajte Opatiju

Tivat

Opatija,
često nazivana jadranskom Nicom, jedno je od najpoznatijih turističkih mesta u Hrvatskoj, kao i mesto s najdužom turističkom tradicijom na istočnoj obali Jadrana. Poslednjih godina vraća se na lestvice elitnih destinacija na Mediteranu. Uz peščane i šljunkovite plaže, kilometre šetališta, obilje zabave i kvalitetan smeštaj, Opatija ne ostavlja nikog ravnodušnim.

S5 Box

Prijavite se našu mailing listu