NASLOVNA

LETOVANJE

WELLNESS & SPA

EVROPA

JESENJA PUTOVANJA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SRBIJA

TOP PONUDE - AKCIJE

AVIO KARTE ZA CEO SVET

FIRST MINUTE

PROLEĆNA PUTOVANJA

LAST MINUTE

NOVA GODINA

ZIMOVANJE

ŠARM EL ŠEIK

Firma od poverenja 2018.
Excellent Small Medium Enterprises
IATA
AMADEUS
Instagram

Hotel SavoyLokacija: smešten u mirnom delu Šarm el Šeika, pored nacionalnog parka Ras Mohamed, na plaži “White Knight”, predstavlja spoj luksuza i tradicije. Od centra Naama Bay udaljen je 15 km, od aerodroma 6 km. Hotelski kompleks se prostire na preko 200.000 m2 okružen zelenilom i sa predivnim pogledom na Tiran ostrvo. Hotel ima 414 soba.

Hotel Island Garden Resort 4*Lokacija: hotel se nalazi u zalivu Sharks Bay. Gosti hotela koriste koralnu plažu susednog hotela Island View na kojoj se nalazi ponton za ulazak u vodu. Hotelski šatl bus vozi do plaže na svakih 15 min. (pešice do plaže oko 8 min. hoda). Udaljen je 15 km od centra Namma bay, 5 km od aerodroma. Hotel ima ukupno 284 komforne sobe raspoređenih u dvospratne zgrade.

Hotel Coral Hills 4*Lokacija: 4 kilometara od sopstvene plaže do koje je organizovan prevoz hotelskim autobusom. Udaljen je 10 kilometara od Nama Bay-a, a od aerodroma 15 kilometara. Hotelska ponuda: hotel ima 94 sobe, 2 bazena, bazen za decu, lobi bar, bar pored bazena, tereni za košarku i fudbal, bilijar, igralište za decu.

Hotel Noria ResortLokacija: smešten u centru Šarm el Šeika - Namma Bay, poznat po odličnim rekreativnim sadržajima i usluzi. Od aerodroma je udaljen 11 km. Hotel ima privatnu plažu na svega 300 m od hotela do koje gosti imaju obezbeđen besplatan šatl bus. Priobalje je pokriveno koralima, pa je ulazak u vodu moguć preko pontona. Ležaljke i suncobrani na plaži i pored bazena su besplatni. Hotel ima 168 soba raspoređenih u pet zgrada.

Hotel Luna Sharm 3*Lokacija: hotel se nalazi u okrugu Hadaba, na uzvišenju Ras Um El Seid, oko 14 km od centra Naama Bay i oko 27 km od aerodroma. Udaljenost od peščane plaže je oko 2 km do koje goste besplatno prevozi šatl bus. Hotel ima 128 soba. Hotelski sadržaji: restoran, bar, dva bazena sa delom za decu, dečije igralište, bilijar, stoni tenis, večernji šatl bus do centra Naama Bay.

Hotel Falcon Hills 3*Lokacija: hotel se nalazi na uzvišenju Ras Um El Sid, poznatom kao raj za ronioce, oko 350 m od plaže Amfora ili Palm do kojih besplatno vozi šatl bus, kao i do centra Naama Bay (samo u večernjim časovima), 5 km od centra Naama Bay, 17 km od aerodroma. Ukupno ima 136 soba.

Hotel Verginia Sharm 3*Lokacija: hotel je idealno smešten u srcu Šarm el Šeika, u Hadabi, na uzvišenju Ras Um El Sid. Od privatne plaže je udaljen oko 350 m do koje je organizovan besplatan šatl bus, kao i do centra Naama Bay od kojeg je udaljen 7km. Hotel Verginia je u blizini trgovačko-zabavnog centra Mercato i udaljen je 18 km od aerodroma. Ima 160 soba.

Hotel Falcon Naama Star 3*Lokacija: hotel se nalazi oko 200 m od plaže, 700 m od centra Naama Bay, u središtu svih zbivanja, noćnog života, klubova, kafea i diskoteka, 7 km od Old marketa (starog centra Šarm el Šeika), 12 km od aerodroma. Hotel ima 185 soba. Hotelski sadržaji: restoran, bar na terasi i pored bazena, snek bar, beduin kafe, veliki spoljašnji bazen sa đakuzijem i delom za decu, tursko kupatilo, sauna, prostorije za masažu, internet, podavnica suvenira.

Hotel Island View Resort 5*Lokacija: hotel se nalazi u zalivu Sharks Bay. Smešten je na samom grebenu sa predivnim panoramskim pogledom na Crveno more. Udaljen je 15 km od centra Naama Bay, 3 km od aerodroma. Hotel ima 191 sobu, 296 Junior apartmana i 5 Executive apartmana.

Hotel Continental Plaza Beach 5*Lokacija: nalazi se u zalivu El Pasha Bay, pored zaliva Garden Reef, na peščanoj plaži sa pontonom za ulaz u vodu, oko 5 km udaljen od centra Namma Bay, 10 km od aerodroma. Hotel ima 654 sobe. Hotelski sadržaji: tri restorana, nekoliko barova, četiri spoljašnja bazena, prodavnice, internet centar, menjačnica, ambulanta, salon lepote, rent-a-car, servis za pranje i peglanje rublja.

Hotel Park Inn Sharm Resort 5* Lokacija: hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra Nabq Bay. Hotelska plaža je preko puta ulice a ležaljke i suncobrani su besplatni. Hotel je udaljen od centra Naama Bay 20 km, od aerodroma 7 km. Hotel ima 401 sobu. Hotelski sadržaji: dva restorana, pet barova, veliki akva park i dva spoljašnja bazena, spa centar sa đakuzijem, nekoliko sauna i parnim kupatilom, salon lepote, menjačnica, internet centar, usluge doktora, servis za pranje i peglanje rublja.

Hotel Hilton Sharm Waterfalls Resort 5*Lokacija: smešten na peščano-koralnoj plaži do koje se kaskadno spušta, a sobe su povezane sa plažom i recepcijom atraktivnom panoramskom uspinjačom. Hotel se nalazi u Hadabi, na uzvišenju Ras Um El Sid, u neposrednoj blizini atraktivnog turističkog centra Mercato, od centra Naama Bay je udaljen 7 km, od aerodroma 22 km. Hotel ima 400 soba.


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.