RANI BOOKING
Excellent SME

RANI BUKING - RANI BOOKING - FIRST MINUTE

NJIVICE

Na udaljenosti od nekoliko kilometara od Igala, nalazi se primorsko mesto Njivice. Gosti ovog malog mesta Imaju predivan pogled na Igalo, Herceg Novi, planinu Orijen i Bokokotorski zaliv. izdvojen je od gradske gužve , medjutim brodićima i autobusima za nekoliko minuta stiže se do Igala i Herceg Novog. Jedna od atrakcija koja se nalazi u blizini je i čuvena plaža Žanjice..

 

CLUB HOTEL RIVIERA 4*Lokacija: nalazi se na samoj obali kristalno čistog mora u lepom, mirnom i romantičnom primorskom mestu Njivice. Smešten je blizu ulaza u Boku Kotorsku, najlepši zaliv Mediterana i najjužniji fjord Evrope, naspram šestovekovnog grada Herceg Novog. Spoj elegancije koju pruža hotel, visok kvalitet usluga i ljupkost prirodnog ambijenta čini Riviera Resort Hotel pravim biserom Boke Kotorske.

Hotel je utonuo u bujni i živopisni park. Smešten između morske obale i podnožja brda Kobila, na mestu gde se mešaju morski vazduh i opojni mirisi mediteranskog rastinja. Posmatranju izlaska sunca ili meseca je privilegija boravka u našem hotelu

Smeštaj: hotel je   renoviran i raspolaže sa 3 zgrade "KOMETA" , "STELA" i “VENERA”. Sobe u Kometi su  kategorije 3* moderno opremljene i imaju klimu, telefon, frižider, TV sa satelitskim programom i kupatila sa tuš kabinom i fenom . Sobe u Steli i Veneri su  kategije 4* i imaju klimu, telefon, TV(LCD) sa satelitskim programom, wireless internet (uz doplatu), mini frižider, sef, kupatilo sa kadom i fenom . Sve sobe su sa balkonom i okrenute prema moru. Jedan broj soba u okviru sva tri zgrade je previdjen za goste sa posebnim potrebama.

Hotelski sadržaji: za uživanje u jelu i piću gostima su na raspolaganju glavni restoran, a la carte restoran, aperitiv bar, …

Hotel na raspolaganje nudi svojim gostima internet priključak na recepciji, te sef koji osigurava bezbednost novca i ostalih dragocenosti gostiju. Club Hotel Riviera raspolaže  vlastitom plažom koja je većim delom peščana,  ima i delove koji su prekriveni sitnim kamenčićima i  deo koji je betoniran. Kompletno je opremljena tuševima, kabinama za presvlačenje i slatkom vodom. Na centralnom delu plaže nalazi se hotelski restoran koji pruža ugostiteljske usluge tokom celog dana. Jedan deo plaže je predvidjen za nudiste. Za svoje goste Club Hotel Riviera obezbedjuje i parking.  U blizini hotela se nalaze mnogobrojni butici, trgovine i pekare.

Ishrana: polupansion, doručak i večera, švedski sto.

Upoznajte Crnu Goru

Crna Gora – biser Mediterana, po mnogo čemu posebna, smeštena je na jugu Jadranskog mora. Kao retko gde, na tako malom prostoru, može se pronaći toliko prirodnog bogatstva, lepote, pitomih plaža, bistrih jezera, brzih reka i predivnih planina.

 More, jezera, kanjoni, planine omogućavaju da svako pronadje najbolji način da se kvalitetno   odmori. U jednom danu, radoznali putnik može sebi priuštiti jutarnju kafu na jednoj od mnogobrojnih plaža Budvanske rivijere, ručak uz pesmu ptica na Skadarskom jezeru, i večeru uz ognjište na obroncima velelepne planine Durmitor. Sve to odlikuje Crnu Goru kao turisticku destinaciju koja ima dosta toga da pruži.

Burna istorija ove male države, ostavila je za sobom neprocenjivo blago, koje se ogleda u istorijskim spomenicima širom ove ponosne zemlje. Plavo more sa nepreglednim plažama, nemirne vode bistrih reka i predivni planinski masivi, pomešani sa duhovima prošlih vremena, udahnuli su Crnoj Gori sve što je potrebno za jedan nezaboravan odmor.

 Crna Gora je ekološka država. Tom činjenicom zauzima primarno mesto na turističkim mapama. Mnogobrojni   sunčani dani u letnjim mesecima i velika količina snega u zimskom periodu, odredjuju dva najzastupljenija oblika turizma u Crnoj Gori: primorski - jetnji i zimski - rekreativni.

 Crnogorski gradovi protkani arhitekturom raznih perioda oduzimaju dah i na trenutak vraćaju u vreme kada su nastajali. Svojim manifestacijama, kojih ima u izobilju, turistima omogućavaju upoznavanje sa tradicijom i običajima.

U poslednje vreme, prateći svetske trendove, u Crnoj Gori razvijaju se ekstremni sportovi u kojima mogu uživati i turisti.

 

GENERALNE IFORMACIJE

Crna Gora se nalazi između 41º 52´- 43º 42´ severne geografske širine i 18º26´- 20º22´ istočne geografske dužine, i pripada srednjem Mediteranu, odnosno južnoj Evropi.

Površina: 13.812 km² 
Stanovništvo: 620.000   
Dužina granica: 614 km 
Glavni grad: Podgorica (186.000 stanovnika) - administrativni i ekonomski centar 
Prestonica: Cetinje - istorijski i kulturni centar 
Valuta: Euro 
Dužina morske obale: 293 km 
Broj plaža: 117 
Dužina plaža: 52 km 
Najduža plaža: Velika plaža (Ulcinj) - 13 km 
Najviši vrhovi: Maja Rosit (Prokletije) - 2.524 m, Zla Kolata (Prokletije) – 2534m n.v.; Dobra Kolata (Prokletije)- 2528m v.n.; Bobotov Kuk (Durmitor) -2523 m v.n.
Najveće jezero: Skadarsko jezero 
Najdublji kanjon: Tara (1.300 m) 
Nacionalni parkovi: Durmitor, Biogradska gora, Skadarsko jezero, Lovćen, Prokletije 
Najveći zaliv: Bokokotorski zaliv 
Klima: kontinentalno-mediteranska 
Prosečna temperatura vazduha: 27.4 ºC (leti) 
Maksimalna temperatura mora: 27.1 º C 
Prosečan broj sunčanih dana u godini: 240 
Kupališna sezona: 180 dana 
More: tamno plavo 
Providnost mora: 38-56 m
Vremenska zona: GTM +1 
Elektro sistem: 220V/50Hz

Upoznajte Njivice

Njivice

NJIVICE - Na udaljenosti od nekoliko kilometara od Igala, nalazi se primorsko mesto Njivice.  Gosti ovog malog mesta Imaju predivan pogled na Igalo, Herceg Novi, planinu Orijen i Bokokotorski zaliv. izdvojen je  od gradske gužve , medjutim brodićima i autobusima za nekoliko minuta  stiže se do Igala i Herceg Novog.  Jedna od atrakcija koja se nalazi u blizini je i čuvena plaža Žanjice.

 

Njivice - Celokupna ponuda

Prijava na mailing listu
Služba informacija i rezervacija:
Beograd, Makedonska broj 30, I sprat
+381 11 655 5 030
+381 11 655 7 285
+381 11 655 7 286
+381 11 655 7 287 

Kragujevac, Karađorđeva broj 20
+381 34 617 0 600
 +381 34 335 737 
 +381 34 332 422 
+381 34 332 452
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

S5 Box

Prijavite se našu mailing listu