NASLOVNA

ZIMOVANJE

LETOVANJE

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SRBIJA

WELLNESS & SPA

TOP PONUDE - AKCIJE

AVIO KARTE ZA CEO SVET

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

NOVA GODINA

NJIVICE

Excellent Small Medium Enterprises
IATA
AMADEUS
Instagram

RIVIERA RESORT HOTEL 3* / 4*, Njivice

 

 

 Cenovnik Leto 2017.

 


 

Lokacija
Nalazi se na samoj obali kristalno čistog mora u lepom, mirnom i romantičnom primorskom mestu Njivice.
 Smešten je blizu ulaza u Boku Kotorsku, najlepši zaliv Mediterana i najjužniji fjord Evrope, naspram šestovekovnog grada Herceg Novog. Spoj elegancije koju pruža hotel, visok kvalitet usluga i ljupkost prirodnog ambijenta čini Riviera Resort Hotel pravim biserom Boke Kotorske. Hotel je utonuo u bujni i živopisni park. Smešten između morske obale i podnožja brda Kobila, na mestu gde se mešaju morski vazduh i opojni mirisi mediteranskog rastinja. Posmatranju izlaska sunca ili meseca je privilegija boravka u našem hotelu

Smeštaj
Hotel je   renoviran i raspolaže sa 3 zgrade "KOMETA" , "STELA" i “VENERA”. Sobe u Kometi su kategorije 3* i imaju klimu, telefon, frižider, TV sa satelitskim programom i kupatila sa tuš kabinom i fenom . Sobe u Steli i Veneri su kategorije 4* i imaju klimu, telefon, TV(LCD) sa satelitskim programom, wireless internet (uz doplatu), mini frižider, sef, kupatilo sa kadom i fenom . Sve sobe su sa balkonom i okrenute prema moru. Jedan broj soba u okviru sva tri zgrade je previdjen za goste sa posebnim potrebama.

Hotelski sadržaji
Za uživanje u jelu i piću gostima su na raspolaganju glavni restoran, a la carte restoran, aperitiv bar, …Hotel na raspolaganje nudi svojim gostima internet priključak na recepciji, te sef koji osigurava bezbednost novca i ostalih dragocenosti gostiju. Club Hotel Riviera raspolaže vlastitom plažom koja je većim delom peščana, ima i delove koji su prekriveni sitnim kamenčićima i deo koji je betoniran. Kompletno je opremljena tuševima, kabinama za presvlačenje i slatkom vodom. Na centralnom delu plaže nalazi se hotelski restoran koji pruža ugostiteljske usluge tokom celog dana. Jedan deo plaže je predvidjen za nudiste. Za svoje goste Club Hotel Riviera obezbedjuje i parking.  U blizini hotela se nalaze mnogobrojni butici, trgovine i pekare.

Usluga
Polupansion, doručak i večera, švedski sto.


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.