fbpx

Crna Gora, Primorska regija, Bečići

Hotel Bella Vista

Hotel Bella Vista je nov, moderan hotel i svojim gostima nudi kvalitetan smeštaj i priliku za lep i opušten odmor. Spoj je modernog i tradicionalnog i optimalan je izbor kako za parove tako i za porodice sa decom.

Lokacija
Hotel Bella Vista je nov, moderan hotel i svojim gostima nudi kvalitetan smeštaj i priliku za lep i opušten odmor. Spoj je modernog i tradicionalnog i optimalan je izbor kako za parove tako i za porodice sa decom. Smešten u Bečićima u neposrednoj blizini mora na udaljenosti oko 100 me od plaže na lokaciji za one koji žele svoj odmor da provedu u tihom okruženju.

Hotelski sadržaji
Restoran, recepcija, moderan fitnes centar sa najsavremenijim spravama, sauna i jakuzzi. Za svakog gosta obezbeđen je hotelski parking prostor koji se ne plaća.

Smeštaj
Hotel Bella Vista nudi više različitih tipova soba i apartmana koji će zadovoljiti najraznovrsnije potrebe gostiju i njihove standarde. Dvokrevetne, trokrevetne sobe i apartmani obezbeđuju visoki kvalitet smeštaja i pružaju maksimalnu udobnost. 

Dvokrevetna soba
Svaka soba je opremljena LCD TV-om sa kablovskom televizijom, telefonom, wireless internetom, čajnom kuhinjom, sefom i svakako će pružiti visoku funkcionalnost i izuzetan komfor, predstavljajući savršen izbor kako za turiste, tako i za poslovne ljude.  Samo u ovim sobama nema čajne kuhinje.

Studio za 2 osobe
Svaki studio je opremljen LCD TV-om sa kablovskom televizijom, telefonom, wireless internetom, čajnom kuhinjom, sefom i svakako će pružiti visoku funkcionalnost i izuzetan komfor, predstavljajući savršen izbor kako za turiste, tako i za poslovne ljude. Predvidjen je za smeštaj 2 osobe.

Studio za 3 osobe
Svaki studio je opremljen LCD TV-om sa kablovskom televizijom, telefonom, wireless internetom, čajnom kuhinjom, sefom i svakako će pružiti visoku funkcionalnost i izuzetan komfor, predstavljajući savršen izbor kako za turiste, tako i za poslovne ljude. Predvidjen je za smeštaj 3 osobe.

Apartman za 2-4 osobe
Svaki apartman je opremljen LCD TV-om sa kablovskom televizijom, telefonom, wireless internetom, čajnom kuhinjom, sefom i svakako će pružiti visoku funkcionalnost i izuzetan komfor, predstavljajući savršen izbor kako za turiste, tako i za poslovne ljude. Predvidjen je za smeštaj 2 -4 osobe.

Apartman za 4-6 osoba
Svaki apartman soba je opremljen LCD TV-om sa kablovskom televizijom, telefonom, wireless internetom, čajnom kuhinjom, sefom i svakako će pružiti visoku funkcionalnost i izuzetan komfor, predstavljajući savršen izbor kako za turiste, tako i za poslovne ljude. Predvidjen je za smeštaj 4-6 osoba.

Usluga
Noćenje/doručak uz mogućnost doplate za polupansion.

Plaža
Velika plaža u Bečićima udaljena je oko 100m. Hotel raspolaže sopstvenom opremljenom plažom. Plažni mobilijar se dodatno plaća.
Opširnije

Sadržaj

Check In: 14:00
Check Out: 10:00
Čuvanje kućnih ljubimaca Ne
Internet Da, besplatno
WiFi pristup internetu

Rezervišite svoj odmor

Proverite raspoloživost smeštaja i rezervišite svoj smeštaj po najpovoljnijim cenama.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
25 km
Centar
1 km
More
100 m
Plaža
100 m

Doživite mesto

Bečići

Crna Gora, Primorska regija

Bečići su mesto u opštini Budva u Crnoj Gori, koje se nalazi severoistočno od Budve. Bečići su poznati po svojoj prelepoj plaži koja je duga skoro 2 km i koja je među najlepšim u Crnoj Gori i južnom Jadranu.

Bečići imaju tipičnu mediteransku klimu, sa toplim letima i blagim zimama i sa čitavih 230 sunčanih dana u godini. 

Bečići su idealno mesto za odmor i relaksaciju, ali i za zabavu i avanturu. U Bečićima možete pronaći raznovrsne hotele, apartmane, restorane, barove, kafiće i prodavnice koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i želje. Možete uživati u kupanju, sunčanju, šetnji ili vožnji biciklom duž obale ili se oprobati u nekom od vodenih sportova kao što su skijanje na vodi, jedrenje ili ronjenje.

Ako želite da istražite okolinu Bečića, možete posetiti Budvu koja je udaljena samo 4 km i koja je jedan od najstarijih gradova na Jadranu sa bogatom kulturnom i istorijskom baštinom. Takođe možete posetiti Svetog Stefana koji je udaljen oko 6 km i koji je jedno od najekskluzivnijih letovališta na Mediteranu sa luksuznim hotelima i vilama.

Bez obzira da li tražite miran ili aktivan odmor, Bečići će vam ponuditi sve što vam treba za nezaboravno iskustvo. Dođite i otkrijte lepote ovog čarobnog mesta koje će vas oduševiti svojom prirodom, klimom, gostoprimstvom i atmosferom.

Moglo bi vam se sviđati