RANI BOOKING

 

Turska leto 2014


BELEK

 

Rani buking

 

 8 dana (7 noćenja) – avionom

 

Turska - zemlja koja će vas zavesti mistikom Orijenta i jakim kontrastima. Raskošna arhitektura i bogatstvo prirode u čijoj se harmoniji neprestano prepliću staro i novo osvojiće vas na prvom koraku. Jedna od najposećenijih letnjih destinacija danas, izlazi na četiri mora – Crno, Mramorno, Sredozemno i Egejsko. Na turskoj obali dugoj oko 8300 km prepliću se peščane plaže sa zeleđem borovih šuma i mali mediteranski gradovi koji su centri kulture i zabave. U najpoznatijim turskim letovalištima nalazi se najveći izbor luksuznih hotela i hotelskih kompleksa. Sa svojim adutima ovi hoteli su nezaobilazan izbor za savršen porodični odmor.

Belek

 

PROGRAM PUTOVANJA - 8 dana (7 noćenja)

1. dan  BEOGRAD –  ANTALIJA. Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, dva sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Antaliju (oko 120 minuta). Obrok u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik agencije. Transfer autobusom do odabranog hotela. Ulazak u sobe posle 14:00h. Noćenje.

2. do 7. danBELEK  - Boravak i hotelu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka  - informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka – fakultativni izleti.

8. dan ANTALIJA - BEOGRAD. Sobe treba napustiti do 10 sati.  Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let do Beograda.  Obrok u avionu. Dolazak u Beograd.

 Belek

 

Belek

 

Belek

 

ALL ili UALL - sve uključeno - doručak–ručak–večera, bezalkoholna pića i alkoholna nacionalna pića (po detaljnijem opisu sa sajta hotela);  HB - polupansion - doručak i večera (samoposluživanje - izbor više jela);

 

Belek

 

U cenu putovanja je uračunato: 

U cenu putovanja nije uračunato:  

avio-prevoz  na relaciji Beograd-Antalija-Beograd (čarter let)

aerodromske i sigurnosne taxe i administrativni troškovi u iznosu od 46.30 evra za odrasle i decu stariju od 2 godine (taksa u Beogradu 15.30 eur, taksa u Antaliji 15 €, DCV takse 1 €, administrativna troškovi 15 eur); postoji mogućnost uvođenja takse avio prevoznika YQ za poskupljenja goriva

7 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu

međunarodno putno zdravstveno osiguranje

transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom u Turskoj

fakultativni izleti

usluge predstavnika agencije ili inopartnera

individualni troškovi

doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)

 

troškovi organizacije i realizacije putovanja

 

 

Sve navedene takse podložne su promenama i uplaćuju se u poslovnicama Olympic Travela u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje

 

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE “TURSKA – BELEK  (7 noći) LETO 2014”

 • Svi važeći popusti su već uključeni u cenovnik. Za ostvarivanje važećih popusta iz cenovnika dovoljna je uplata akontacije u iznosu od 40% ukupne cene aranžmana.
 • Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji
 • U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja - izbor više jela, osim kada u hotelima boravi manje od 20 osoba kada se prelazi na  meni -klasičan način usluživanja, izbor dva do tri jela.
 • Popusti za decu i odrasle osobe na pomoćnom ležaju se ostvaruju uz dve punoplatežne osobe.
 • Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 100 putnika.

 

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA
Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje. 

GARANTOVANE CENE
Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska.

 

BESKAMATNI KREDITI:

 • Čekovima građana na 5 rata bez kamate (40% akontacija, preostali deo na 5 rata – poslednja rata se može realizovati najkasnije do
  15.12.2014. godine)
 • Visa, Master i American Express kreditnim karticama Banke Intese do 6 rata
 • Master i Dina kreditnom karticom UniCredit banke na 3, 6 ili 12 rata


TURISTIČKI KREDITI
Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima Banke Intesa, Komercijalne banke  i ostalih poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.

MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
U cenu putovanja nije uračunato međunarodno putno zdravstveno osiguranje. Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Olympic Travel-a moguće je obezbediti polisu TAKOVO OSIGURANJA na OPTIMUM 30.000 € osigurane sume. Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.

 

Važne napomene za putovanje:      

 • Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je do popune mesta.
 • Potvrda hotela je u roku od 48 sati od prijave rezervacije.
 • Postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim sobama – uz blagovremeni upit i doplatu.
 • Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 14.00 sati, a napuštaju poslednjeg dana boravka oko 09.00 sati
 • Hoteli su kategorisani od strane Nacionalne Turističke Asocijacije Turske. Ukoliko putnik nije izričito pismeno ugovorio smeštaj posebnih odlika u hotelu, prihvatiće bilo koju službeno registrovanu smeštajnu jedinicu bez obzira na položaj, sprat, orijentaciju sobe i sl.
 • Hotel je dužan da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Svi posebni troškovi (koji nisu predviđeni cenom putovanja), kao i eventualne štete plaćaju se direktno na recepciji hotela.
 • Molimo sve goste u hotelima sa 4* i 5* da se pridržavaju hotelskih propisa koji, između ostalog, nalažu da za vreme večere muškarci moraju nositi dugačke pantalone.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da promeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji
 • Deca ostvaruju navedene popuste ukoliko koriste pomoćni ležaj u pratnji dve odrasle osobe. Treća odrasla osoba takođe koristi pomoćni ležaj čije dimenzije mogu odstupati od standardnih. Ukoliko dete putuje sa jednom odraslom osobom, plaća šunu cenu. Deca do  2 godine ukoliko ne plaćaju smeštaj i sedište, nemaju svoje sedište u avionu, autobusu prilikom transfera, kao ni ležaj i ishranu u hotelu. Krevetac za bebu u hotelu se plaća i uzima po ličnom zahtevu na recepciji, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja.
 • Za putnike koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše nije potrebna viza za Tursku. Putnici koji poseduju inostrani pasoš moraju sami da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave.

 

Opšte napomene:

 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja putnika i slično  izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili da otkaže putovanje.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija će biti primorana da otkaže putovanje i to najkasnije 5 dana pre polaska na put.
 • Olympic Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju zemlje odredišta ili zemlje u tranzitu, zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa
 • Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Olympic travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
 • Opšti uslovi putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA ). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije

 

 

 

 

Turska leto 2014


BELEK

 

Rani buking

 

 15 dana (14 noćenja) – avionom

 

Turska - zemlja koja će vas zavesti mistikom Orijenta i jakim kontrastima. Raskošna arhitektura i bogatstvo prirode u čijoj se harmoniji neprestano prepliću staro i novo osvojiće vas na prvom koraku. Jedna od najposećenijih letnjih destinacija danas, izlazi na četiri mora – Crno, Mramorno, Sredozemno i Egejsko. Na turskoj obali dugoj oko 8300 km prepliću se peščane plaže sa zeleđem borovih šuma i mali mediteranski gradovi koji su centri kulture i zabave. U najpoznatijim turskim letovalištima nalazi se najveći izbor luksuznih hotela i hotelskih kompleksa. Sa svojim adutima ovi hoteli su nezaobilazan izbor za savršen porodični odmor.

Belek

 

PROGRAM PUTOVANJA - 15 dana (14 noćenja)

1. dan BEOGRAD –  ANTALIJA. Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, dva sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Antaliju (oko 120 minuta). Obrok u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik agencije. Transfer autobusom do odabranog hotela. Ulazak u sobe posle 14:00h. Noćenje.

2. do 14. dan BELEK  - Boravak i hotelu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka  - informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka – fakultativni izleti.

15. dan BELEK - BEOGRAD. Sobe treba napustiti do 10 sati.  Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let do Beograda.  Obrok u avionu. Dolazak u Beograd.

 Belek

 

Belek

 

Belek

 

Belek

ALL ili UALL - sve uključeno - doručak–ručak–večera, bezalkoholna pića i alkoholna nacionalna pića (po detaljnijem opisu sa sajta hotela);  HB - polupansion - doručak i večera (samoposluživanje - izbor više jela);

 

Belek

 

U cenu putovanja je uračunato: 

U cenu putovanja nije uračunato:  

avio-prevoz  na relaciji Beograd-Antalija-Beograd (čarter let)

aerodromske i sigurnosne taxe i administrativni troškovi u iznosu od 46.30 evra za odrasle i decu stariju od 2 godine (taksa u Beogradu 15.30 eur, taksa u Antaliji 15 €, DCV takse 1 €, administrativna troškovi 15 eur); postoji mogućnost uvođenja takse avio prevoznika YQ za poskupljenja goriva

14 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu

međunarodno putno zdravstveno osiguranje

transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom u Turskoj

fakultativni izleti

usluge predstavnika agencije ili inopartnera

individualni troškovi

doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)

 

troškovi organizacije i realizacije putovanja

 

 

Sve navedene takse podložne su promenama i uplaćuju se u poslovnicama Olympic Travela u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje

 

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE “TURSKA – BELEK  (14 noći) LETO 2014”

 • Svi važeći popusti su već uključeni u cenovnik. Za ostvarivanje važećih popusta iz cenovnika dovoljna je uplata akontacije u iznosu od 40% ukupne cene aranžmana.
 • Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji
 • U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja - izbor više jela, osim kada u hotelima boravi manje od 20 osoba kada se prelazi na  meni -klasičan način usluživanja, izbor dva do tri jela.
 • Popusti za decu i odrasle osobe na pomoćnom ležaju se ostvaruju uz dve punoplatežne osobe.
 • Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 100 putnika.

 

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA
Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje. 

GARANTOVANE CENE
Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska.

 

BESKAMATNI KREDITI:

 • Čekovima građana na 5 rata bez kamate (40% akontacija, preostali deo na 5 rata – poslednja rata se može realizovati najkasnije do
  15.12.2014. godine)
 • Visa, Master i American Express kreditnim karticama Banke Intese do 6 rata
 • Master i Dina kreditnom karticom UniCredit banke na 3, 6 ili 12 rata


TURISTIČKI KREDITI
Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima Banke Intesa, Komercijalne banke  i ostalih poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.

MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
U cenu putovanja nije uračunato međunarodno putno zdravstveno osiguranje. Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Olympic Travel-a moguće je obezbediti polisu TAKOVO OSIGURANJA na OPTIMUM 30.000 € osigurane sume. Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.

 

Važne napomene za putovanje:      

 • Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je do popune mesta.
 • Potvrda hotela je u roku od 48 sati od prijave rezervacije.
 • Postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim sobama – uz blagovremeni upit i doplatu.
 • Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 14.00 sati, a napuštaju poslednjeg dana boravka oko 09.00 sati
 • Hoteli su kategorisani od strane Nacionalne Turističke Asocijacije Turske. Ukoliko putnik nije izričito pismeno ugovorio smeštaj posebnih odlika u hotelu, prihvatiće bilo koju službeno registrovanu smeštajnu jedinicu bez obzira na položaj, sprat, orijentaciju sobe i sl.
 • Hotel je dužan da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Svi posebni troškovi (koji nisu predviđeni cenom putovanja), kao i eventualne štete plaćaju se direktno na recepciji hotela.
 • Molimo sve goste u hotelima sa 4* i 5* da se pridržavaju hotelskih propisa koji, između ostalog, nalažu da za vreme večere muškarci moraju nositi dugačke pantalone.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da promeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji
 • Deca ostvaruju navedene popuste ukoliko koriste pomoćni ležaj u pratnji dve odrasle osobe. Treća odrasla osoba takođe koristi pomoćni ležaj čije dimenzije mogu odstupati od standardnih. Ukoliko dete putuje sa jednom odraslom osobom, plaća šunu cenu. Deca do  2 godine ukoliko ne plaćaju smeštaj i sedište, nemaju svoje sedište u avionu, autobusu prilikom transfera, kao ni ležaj i ishranu u hotelu. Krevetac za bebu u hotelu se plaća i uzima po ličnom zahtevu na recepciji, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja.
 • Za putnike koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše nije potrebna viza za Tursku. Putnici koji poseduju inostrani pasoš moraju sami da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave.

 

Opšte napomene:

 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja putnika i slično  izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili da otkaže putovanje.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija će biti primorana da otkaže putovanje i to najkasnije 5 dana pre polaska na put.
 • Olympic Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju zemlje odredišta ili zemlje u tranzitu, zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa
 • Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Olympic travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
 • Opšti uslovi putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA ). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije

 

 

 

 

Turska leto 2014


BELEK

 

Rani buking

 

 11 dana (10 noćenja) – avionom

 

Turska - zemlja koja će vas zavesti mistikom Orijenta i jakim kontrastima. Raskošna arhitektura i bogatstvo prirode u čijoj se harmoniji neprestano prepliću staro i novo osvojiće vas na prvom koraku. Jedna od najposećenijih letnjih destinacija danas, izlazi na četiri mora – Crno, Mramorno, Sredozemno i Egejsko. Na turskoj obali dugoj oko 8300 km prepliću se peščane plaže sa zeleđem borovih šuma i mali mediteranski gradovi koji su centri kulture i zabave. U najpoznatijim turskim letovalištima nalazi se najveći izbor luksuznih hotela i hotelskih kompleksa. Sa svojim adutima ovi hoteli su nezaobilazan izbor za savršen porodični odmor.

Belek

 

PROGRAM PUTOVANJA - 11 dana (10 noćenja)

1. dan  BEOGRAD –  ANTALIJA. Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, dva sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Antaliju (oko 120 minuta). Obrok u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik agencije. Transfer autobusom do odabranog hotela. Ulazak u sobe posle 14:00h. Noćenje.

2. do 10. dan BELEK  - Boravak i hotelu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka  - informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka – fakultativni izleti.

11. dan ANTALIJA - BEOGRAD. Sobe treba napustiti do 10 sati.  Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let do Beograda.  Obrok u avionu. Dolazak u Beograd.

 Belek

 

Belek

 

Belek

 Belek

ALL ili UALL - sve uključeno - doručak–ručak–večera, bezalkoholna pića i alkoholna nacionalna pića (po detaljnijem opisu sa sajta hotela);  HB - polupansion - doručak i večera (samoposluživanje - izbor više jela);

 

Belek

 

U cenu putovanja je uračunato: 

U cenu putovanja nije uračunato:  

avio-prevoz  na relaciji Beograd-Antalija-Beograd (čarter let)

aerodromske i sigurnosne taxe i administrativni troškovi u iznosu od 46.30 evra za odrasle i decu stariju od 2 godine (taksa u Beogradu 15.30 eur, taksa u Antaliji 15 €, DCV takse 1 €, administrativna troškovi 15 eur); postoji mogućnost uvođenja takse avio prevoznika YQ za poskupljenja goriva

10 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu

međunarodno putno zdravstveno osiguranje

transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom u Turskoj

fakultativni izleti

usluge predstavnika agencije ili inopartnera

individualni troškovi

doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)

 

troškovi organizacije i realizacije putovanja

 

 

Sve navedene takse podložne su promenama i uplaćuju se u poslovnicama Olympic Travela u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje

 

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE “TURSKA – BELEK  (10 noći) LETO 2014”

 • Svi važeći popusti su već uključeni u cenovnik. Za ostvarivanje važećih popusta iz cenovnika dovoljna je uplata akontacije u iznosu od 40% ukupne cene aranžmana.
 • Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji
 • U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja - izbor više jela, osim kada u hotelima boravi manje od 20 osoba kada se prelazi na  meni -klasičan način usluživanja, izbor dva do tri jela.
 • Popusti za decu i odrasle osobe na pomoćnom ležaju se ostvaruju uz dve punoplatežne osobe.
 • Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 100 putnika.

 

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA
Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje. 

GARANTOVANE CENE
Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska.

 

BESKAMATNI KREDITI:

 • Čekovima građana na 5 rata bez kamate (40% akontacija, preostali deo na 5 rata – poslednja rata se može realizovati najkasnije do
  15.12.2014. godine)
 • Visa, Master i American Express kreditnim karticama Banke Intese do 6 rata
 • Master i Dina kreditnom karticom UniCredit banke na 3, 6 ili 12 rata


TURISTIČKI KREDITI
Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima Banke Intesa, Komercijalne banke  i ostalih poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.

MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
U cenu putovanja nije uračunato međunarodno putno zdravstveno osiguranje. Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Olympic Travel-a moguće je obezbediti polisu TAKOVO OSIGURANJA na OPTIMUM 30.000 € osigurane sume. Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.

 

Važne napomene za putovanje:      

 • Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je do popune mesta.
 • Potvrda hotela je u roku od 48 sati od prijave rezervacije.
 • Postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim sobama – uz blagovremeni upit i doplatu.
 • Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 14.00 sati, a napuštaju poslednjeg dana boravka oko 09.00 sati
 • Hoteli su kategorisani od strane Nacionalne Turističke Asocijacije Turske. Ukoliko putnik nije izričito pismeno ugovorio smeštaj posebnih odlika u hotelu, prihvatiće bilo koju službeno registrovanu smeštajnu jedinicu bez obzira na položaj, sprat, orijentaciju sobe i sl.
 • Hotel je dužan da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Svi posebni troškovi (koji nisu predviđeni cenom putovanja), kao i eventualne štete plaćaju se direktno na recepciji hotela.
 • Molimo sve goste u hotelima sa 4* i 5* da se pridržavaju hotelskih propisa koji, između ostalog, nalažu da za vreme večere muškarci moraju nositi dugačke pantalone.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da promeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji
 • Deca ostvaruju navedene popuste ukoliko koriste pomoćni ležaj u pratnji dve odrasle osobe. Treća odrasla osoba takođe koristi pomoćni ležaj čije dimenzije mogu odstupati od standardnih. Ukoliko dete putuje sa jednom odraslom osobom, plaća šunu cenu. Deca do  2 godine ukoliko ne plaćaju smeštaj i sedište, nemaju svoje sedište u avionu, autobusu prilikom transfera, kao ni ležaj i ishranu u hotelu. Krevetac za bebu u hotelu se plaća i uzima po ličnom zahtevu na recepciji, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja.
 • Za putnike koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše nije potrebna viza za Tursku. Putnici koji poseduju inostrani pasoš moraju sami da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave.

 

Opšte napomene:

 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja putnika i slično  izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili da otkaže putovanje.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija će biti primorana da otkaže putovanje i to najkasnije 5 dana pre polaska na put.
 • Olympic Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju zemlje odredišta ili zemlje u tranzitu, zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa
 • Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Olympic travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
 • Opšti uslovi putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA ). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije

 

 

 
Prijava na mailing listu
Služba informacija i rezervacija:
Beograd, Makedonska broj 30, I sprat
+381 11 655 5 030
+381 11 655 7 285
+381 11 655 7 286
+381 11 655 7 287 

Kragujevac, Karađorđeva broj 20
+381 34 617 0 600
 +381 34 335 737 
 +381 34 332 422 
+381 34 332 452
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

S5 Box

Prijavite se našu mailing listu