NASLOVNA

ZIMOVANJE

PROLEĆNA PUTOVANJA

WELLNESS & SPA

LETOVANJE 2019

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SRBIJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

NOVA GODINA

TOP PONUDE - AKCIJE

AVIO KARTE ZA CEO SVET

AMSTERDAM
Instagram

AMSTERDAM

 

FIRST MINUTE

PROLEĆNA PUTOVANJA

 

4 dana (3 noćenja) 

POLAZAK: 17. maj 2019.                           POVRATAK: 20. maj 2019.

      

Amsterdam, neverovatno prijatan i lep,  jedan je od najposećenijih gradova Evrope. Stara zdanja, brojni kanali i  izuzetni mostovi, prijatni kafei i prodavnice, neobični muzeji, spomenici kulture i autentične arhitekture, mnogobrojne pijace cveća, kvart „crvenih fenjera“, privlače u grad svetske putnike. U centru su sačuvana  u izvornom obliku četiri kanala: Prinsengracht, Singel, Herengracht i Kaisersgracht. Duž njihovih obala stoje ponosno stare palate, tesno pripijene jedna uz drugu, izgradjene u različitim stilovima. Posebno se izdvajaju  glavni gradski trg Dam, trg Rembranta kao i Južna crkva, najstarija protestantska u zemlji. To je i grad kontrasta, mnogonacionalne umetnosti i kuhinje. Nekadašnji centar hipi pokreta,  danas je  kulturni, trgovački i finansijski centar Holandije.

1. dan 17.05.2019. BEOGRAD – AMSTERDAM

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u 04.40h. Poletanje za Amsterdam u 06.40 sati (Let JU 360). Dolazak na aerodrom Šipol u 09.10 sati. Polazak na panoramsko razgledanje osnovnih znamenitosti grada.  Amsterdam, najveći grad Holandije, je jedna od najposećenijih evropskih metropola. Zbog ogromnog sistema kanala grad još nazivaju „severnom Venecijom“. Vožnja duž obala velikih kanala uredjenih još pre tri stoleća. Panoramsko razgledanje: Kraljevskog dvorca, Nove i Stare crkve, berze Birlage, glavne železničke stanice, kapele Svetog Olafa i Čajna-tauna. Pored glavnih turističkih ulica i trgova, šetnja po kvartu sa starim kafanama, po najvećoj evropskoj pijaci cveća ili po delu grada u kom se obradjuje drago kamenje. Odlazak u hotel. Smeštaj, slobodno vreme  i noćenje. PAŽNJA: U avionima Air Serbia se više ne služi besplatna hrana i piće. Može se kupiti u avionu uz naknadu.

2. dan 18.05.2019. AMSTERDAM

Doručak. Slobodan dan ili mogućnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet sa obilaskom tri velika grada: Roterdama, Ševeningena i Haga. Ova velika tura, omogućava razgledanje živopisnih provincija juga Holandije: Roterdama, najvećeg pristaništa Evrope, smeštenog u ušću reka Rajna i Maas, Haga, prestonice zemlje, koji je ostao tradicionalno mesto življenja kraljevske porodice i Ševeningena prepoznatljivog po Medjunarodnom sudu pravde. Trajanje izleta oko 9 časova. Povratak u Amsterdam. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan 19.05.2019. AMSTERDAM

Doručak. Slobodan dan za individualne šetnje i razgledanja. Mogućnost individualnog odlaska u jedan og značajnih muzeja: Van Goga (ulaznica € 17) ili Rijks (ulaznica € 17.50). Noćenje

4. dan 20.05.2019. AMSTERDAM

Doručak. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Sobe se napuštaju u 12.00 h. Transfer na aerodrom oko 18.00 h. Poletanje aviona za Beograd u 21.10 h (Let JU 365). Obrok tokom leta. Sletanje na beogradski aerodrom Nikola Tesla u 23.25 h.

CENA ARANŽMANA:  € 599 € 559 FIRST MINUTE

Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)  € 150

Aerodromska taksa: € 110

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate.

U cenu putovanja je uračunato:

 • Prevoz avionom na relaciji Beograd – Amsterdam – Beograd
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* na bazi noćenje/doručak
 • Svi transferi u inostranstvu navedeni u programu
 • Panoramsko razgledanje Amsterdama sa vodidem na srpskom jeziku
 • Usluge lokalnog vodiča tokom razgledanja
 • Usluge vodiča agencije tokom celog boravka
 • Troškovi organizacije i realizacije putovanja

U cenu putovanja nije uračunato:

 • Aerodromska taksa u Beogradu i inostranstvu (€ 110) u trenutku objavljivanja programa, iznos je podložan promeni i plaća se u dinarima u agenciji
 • Fakultativni izleti – minimum za realizaciju 10 putnika
 • Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)
 • Individualni troškovi
 • Usluge koje nisu naznaćene u programu putovanja

 

SMEŠTAJ:

MOTEL ONE  3* https://www.motelone.com/en/hotels/amsterdam/

Ovaj potpuno nov i izuzezno moderan hotel je udaljen oko 400 metara od Kongresnog centra RAI i oko 3,8 km od glavnog trga Dam. Nalazi se na direktnoj metro liniji do centra (Europaplein). Sobe su savremeno opremljene i sve poseduju kupatilo, klima uredjaj, Tv, telefon i internet konekciju. Doručak se servira po principu švedskog stola

 

Sve dvokrevetne sobe u hotelu su sa francuskim ležajevima. U trokrevetnim sobama mogu da se smeste isključivo dve odrasle osobe i jedno dete do 12 godina.

Tačan naziv hotela biće poznat 7 dana pre putovanja.

Olympic Travel zadržava pravo promene hotela za drugi iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji.

Fakultativni izleti: Celodnevni fakultativni izlet: Roterdam, Ševeningen i Hag. Cena: € 110

U cenu je uračunato: panoramsko razgledanje autobusom u pratnji lokalnog vodiča na srpskom jeziku. Trajanje izleta 9 sati.

Minimalan broj putnika za realizaciju izleta je 10

Fakultativni izlet se prijavljuje i uplaćuje u agenciji pre polaska na putovanje.

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

GARANTOVANE CENE Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska.

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANAna 3 rate bez kamate.VISA MASTER CARD

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE Visa, Master i American Express kreditnim karticama Banke Intese do 6 rata.

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca. U cenu putovanja nije uračunato međunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA OSIGURANJE. OPTIMUM na 30.000 € osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična). Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.

Važne napomene za putovanje:

• Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je 20 dana pre polaska na put ili do popune mesta.
• Potrebno je najmanje 15 putnika za realizaciju putovanja kao i fakultativnog izleta
• Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 14.00 sati, a napuštaju poslednjeg dana boravka oko 9.00 sati
• Hoteli su kategorisani od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalaze.
• Organizator putovanja zadržava pravo da promeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji, kao i avio kompanije
• Za državljane Republike Srbije, koji poseduju važeći biometrijski pasos, nije potrebna viza. Putnici koji poseduju inostrani pasoš treba sami da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave
• Pasoši putnika treba da važe najmanje 3 meseca od datuma povratka.
• Putnik je u obavezi da prilikom putovanja poseduje putno zdravstveno osiguranje za Šengen regiju.
• Putnici koji poseduju inostrani pasoš treba sami da se informišu o propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave. Organizator nije ovlašćen da ceni valjanost putnih isprava i drugih ličnih dokumenata.

Opšte napomene:

● U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture , osim kada je to predviđeno programom putovanja.
● Organizator zadržava pravo izmene redosleda realizacije programa u zavisnosti od drugih objektivnih okolnosti (poremećaja u avio saobraćaju, vremenskih prilika, ograničenja vezanih za otvaranje i zatvaranje određenih objekata…).
● Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja putnika i slično izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili da otkaže putovanje.
● U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija će biti primorana da otkaže putovanje i to najkasnije 5 dana pre polaska na put.
● Olympic Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa
● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Olympic travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
● Opšti uslovi putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA ). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Želimo Vam prijatno i ugodno putovanje.


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.